Keresés

Közbeszerzési Munkacsoport

A munkacsoport célja a tagság közbeszerzési szakértelmének folyamatos fejlesztése, illetve az ágazat optimális jogszabályi környezetének megalkotásának elősegítése.

A közbeszerzési munkacsoport a tavalyi évben megújította tisztségviselői körét, elfogadta az évre vonatkozó munkatervet, a szakmai, és tájékoztatási irányok mentén pedig szakértők, illetve jogászok közreműködésével áttekintette a TCO számítás közbeszerzési vonatkozásait, az új Ptk. vonatkozó passzusait, az új közbeszerzési koncepciót, valamint az elektronikus közbeszerzéssel kapcsolatos tudnivalókat.

A munkacsoport aktív párbeszédet folytat a Miniszterelnökség, a KEF, az NFM, a KH és KÖSZ szakértőivel. Tavaly elősegítette a KEF keret-megállapodásos eljárásainak elindítását, az ehhez kapcsolódó lobbi-tevékenységhez pedig szakmai támogatást nyújtott az elnökség részére.

A 2015-ös évben az eddigi tevékenységek folytatásán felül magas prioritással kezeli az új közbeszerzési irányelvek magyar jogszabályi átültetésének jogi és ágazat-specifikus megfelelőségét, valamint kiemelt figyelmet fordít az elektronikus közbeszerzéssel kapcsolatos akcióterv véleményezésére, nyomon követésére.

profile image
Molnár Levente munkacsoport vezető
+ 36 1 266 6346

Kapcsolat

IVSZ – Szövetség a Digitális Gazdaságért

Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége

Centrál Udvar Irodaház B ép. I. emelet
1077 Budapest, Wesselényi utca 16/A

Tel.: +36 1 266 6346
Fax: +36 1 411 0914
Iroda e-mail: iroda[@]ivsz.hu

Sajtókapcsolat: Varga Veronika
E-mail: sajto[@]ivsz.hu