Financial & Corporate IT 2021

2021.06.03

Kempinski Hotel Corvinus

Hogy nézhet ki a bankolás az új világban? Milyen technológiákkal, termékekkel jelennek meg a bankok és a nagyvállalatok digitális térben? Milyen új irányok alakultak ki az üzleti indíttatású IT-fejlesztések terén? A jelek szerint egyre több banki digitalizációs javaslat ölt testet jogszabályi változásokban, milyen újdonságok előtt nyitják meg a kaput a szabályozók?

Financial & Corporate IT 2021

Látszik, hogy a hiperautomatizáció korába lépünk, amikor minden munkafolyamatot automatizálni és digitalizálni akarnak a bankok és a nagyvállalatok. Az agilis szemlélet már a gyakorlatban is megjelent a nagyvállalati szervezetekben, bankokban Magyarországon. Milyen problémákkal szembesültek, és milyen eredményeket értek el eddig az agilis módszertan segítségével? A DevOps, a konténerizáció a cloud native és hibrid cloud trend a legtöbb IT-részlegen már ismert fogalmak. Mire jó mindez, és hogyan alkalmazzák a vállalatok az új technológiákat?

A bankszektor és a nagyvállalatok felsővezetői, fintech-guruk, tanácsadók, a top-szabályozók és az IT-cégek szakértőinek krémje immáron kilencedik éve gyűlik össze a Financial & Corporate IT konferencián, hogy megosszák egymással gondolataikat a bankszektort és a nagyvállalati szektort érintő legfontosabb üzleti és informatikai kérdésekben.

Az esemény kiemelt témái

  • Digitális robbanás után új normális a bankokban – Mennyire változik meg a bankolás a járvány utáni világban?
  • Idén célt érnek a bankszektor digitalizációs javaslatai? – Szabályozási változások és tervek
  • RPA, digitális dokumentumkezelés, vállalatirányítási szoftverek, worklfow-management – Milyen technológiákat használnak a bankok és a nagyvállalatok a hatékonyság növelésére?
  • Agilis vállalat, cloud native trend és digitalizáció
  • Payment, open banking és PSD2 Magyarországon
  • E-commerce – digitális újítások, check-out és UX

További információkért látogass el az esemény oldalára.