Az IVSZ futó projektjei

DigitalTech EDIH

Fejleszd vállalkozásod a DigitalTech EDIH támogatásával! Térítésmentes kiberbiztonság, fintech, blockchain, edtech és üzletfejlesztési képzésekkel és személyre szabott tanácsadással várunk.

FRISCO

A tárhelyszolgáltatókra és egyéb „user generated” tartalmakat megjelenítő szolgáltatókra 2022. júniusa óta új kötelezettségeket ró az online terrorista tartalmak kezelésére vonatkozó rendeletet.

Level Up

Az IVSZ részvételével zajló Level Up projekt keretében több ezer kkv tízezernél is több munkavállalója fejlesztheti digitális készségeit Európa-szerte olyan területeken, mint a mesterséges ...

Programozd a jövőd – GINOP-3.1.1-VEKOP-15-2016-00001

A GINOP-3.1.1-VEKOP-15-2016-00001 "Programozd a jövőd" célja, hogy a nemzetgazdasági szempontból egyre jelentősebb informatikai ágazatban a következő években minél több diplomás fiatal kezdje meg ...

Ipar 4.0 projekt – GINOP-1.1.3-16

Termelő KKV-k digitális és automatizációs fejlesztéseinek élénkítése érdekében „Ipar 4.0” mintaalkalmazások kialakítása.

Európai Szoftverkészség-fejlesztési Szövetség (ESSA)

Európai Szoftverkészség-fejlesztési Szövetség (ESSA)

A szövetségben 21 ágazati partner között az IVSZ is részt vesz a szoftverágazati munkaerőhiány enyhítését célzó európai szintű stratégia kialakításában.

Inno provement – KKV innovációs programok

Az Inno provement célja, hogy 7 európai uniós tagállam jövőbeli gazdaságfejlesztési és innovációs programja minél inkább ipar 4.0 kompatibilissé váljon.

Korábbi projektek

A Digitalizáció a Korral jár

45-65 év közöttiek digitális készségfejlesztő képzése Miskolcon és három környékbeli településen. Projekt címe: 45 év felettiek digitális készségfejlesztő képzése: “Nem csak az éveink száma gyarapodik, hanem digitális tudásunk is!" Projekt azonosító száma: GINOP-3.3.3-17-2017-00066

EUDECO - adatújrahasznosítás

Európában az adat újrahasznosításnak nincs még meg a megfelelő kultúrája, pedig rengeteg nagy adathalmaz generálódik a különböző szektorokban.

HubIT – a társadalmilag felelősségteljes IKT innovációért

A projekt célja, hogy felhívja a figyelmet az RRI megközelítésre és tudatosítsa, hogy az RRI koncepció alkalmazása a fejlesztés és innováció társadalmi elfogadásában kulcsszerepet tölthet be.

eSkills - digitális oktatás és munkaerőpiac

Figyelemfelkeltő kampány a digitális készségek és tudás fejlesztésének lehetőségeire.

OPENAXEL - Startupok és EU

A projekt célja, hogy létrehozzon egy co-akcelerációs keretrendszert az akcelerációs programokat kínáló szervezetek között európai szinten.

Watify! - Digitális vállalkozás

A kampány célja, hogy az induló digitális vállalkozónak segítsen feloldani a kételyeket, mutasson követendő példákat, adjon lelkesítést a kezdéshez.

TISP - IT versenyképesség

A könyvkiadók és az ICT ipar képviselőit tömörítő tematikus hálózat a szakadékot igyekszik csökkenteni a két szakmai közösség között.