Az IVSZ futó projektjei

Európai Szoftverkészség-fejlesztési Szövetség (ESSA)

Európai Szoftverkészség-fejlesztési Szövetség (ESSA)

A szövetségben 21 ágazati partner között az IVSZ is részt vesz a szoftverágazati munkaerőhiány enyhítését célzó európai szintű stratégia kialakításában.

programozd a jovod ginop 311 projekt

Programozd a jövőd – GINOP-3.1.1-15-2016-00001

A GINOP-3.1.1-15 - 2016-00001 "Programozd a jövőd" célja, hogy a nemzetgazdasági szempontból egyre jelentősebb informatikai ágazatban a következő években minél több diplomás fiatal kezdje meg ...

Ipar 4.0 projekt – GINOP-1.1.3-16

Termelő KKV-k digitális és automatizációs fejlesztéseinek élénkítése érdekében „Ipar 4.0” mintaalkalmazások kialakítása.

HubIT – a felelősségteljes IKT innovációért

Az IVSZ közreműködésével megvalósuló HubIT projekt célja, hogy az érintett szervezetek figyelmét felhívja az RRI megközelítésre.

Inno provement – KKV innovációs programok

Az Inno provement célja, hogy 7 európai uniós tagállam jövőbeli gazdaságfejlesztési és innovációs programja minél inkább ipar 4.0 kompatibilissé váljon.

EUDECO - adatújrahasznosítás

Európában az adat újrahasznosításnak nincs még meg a megfelelő kultúrája, pedig rengeteg nagy adathalmaz generálódik a különböző szektorokban.

Korábbi projektek

A Digitalizáció a Korral jár

45-65 év közöttiek digitális készségfejlesztő képzése Miskolcon és három környékbeli településen. Projekt címe: 45 év felettiek digitális készségfejlesztő képzése: “Nem csak az éveink száma gyarapodik, hanem digitális tudásunk is!" Projekt azonosító száma: GINOP-3.3.3-17-2017-00066

eSkills - digitális oktatás és munkaerőpiac

Figyelemfelkeltő kampány a digitális készségek és tudás fejlesztésének lehetőségeire.

OPENAXEL - Startupok és EU

A projekt célja, hogy létrehozzon egy co-akcelerációs keretrendszert az akcelerációs programokat kínáló szervezetek között európai szinten.

Watify! - Digitális vállalkozás

A kampány célja, hogy az induló digitális vállalkozónak segítsen feloldani a kételyeket, mutasson követendő példákat, adjon lelkesítést a kezdéshez.

TISP - IT versenyképesség

A könyvkiadók és az ICT ipar képviselőit tömörítő tematikus hálózat a szakadékot igyekszik csökkenteni a két szakmai közösség között.