Level Up

Az IVSZ részvételével zajló Level Up projekt keretében több ezer kkv tízezernél is több munkavállalója fejlesztheti digitális készségeit Európa-szerte olyan területeken, mint a mesterséges intelligencia, az adatelemzés vagy a kiberbiztonság. A projektet hét ország 13 meghatározó képző intézménye és üzleti, iparági szervezete együttesen vezeti

A Level Up projekt célja, hogy elősegítse a kkv-k digitális transzformációját a munkavállalók képzésén keresztül. A kezdeményezés a digitális készségek terén mutatkozó szakadék áthidalását segítő tovább- és átképzési programokra összpontosít, és segíti a kkv-kat a digitális világban való boldogulásban.

 

Száznál is több magas minőségű, korszerű tudásanyagot tartalmazó tréning közül választhatnak az érdeklődők olyan területeken, mint a kiberbiztonság, az adatismeret és adatelemzés, a mesterséges intelligencia, a dolgok internete (IoT), a 3D nyomtatás és modellezés, a felhőtechnológia vagy a mikroelektronika. A képzéseken 3000 kkv 15000 munkavállalója tud részt venni a projekt 2 éves időtartama alatt.

A Level Up projektet az Európai Unió Digital Europe Programja finanszírozza, és 2023 januárjától 2025 decemberéig tart a megvalósítási szakasz.