Watify! – Digital Entrepreneurship

Watify! – Digital Entrepreneurship kampány

A 2014 év elején indult Watify! kampány célja, hogy a digitális vállalkozás indításán hezitáló fiataloknak vagy egy tradicionális vállalkozás digitális transzformációja kapcsán kételyekkel küzdő vállalkozónak segítsen feloldani a kételyeket, mutasson jó és követendő példákat, adjon lelkesítést, tanácsot, bázist a kezdéshez és a továbblépéshez. A kampány felhívja a figyelmet azokra az európai vállalkozásokra, amelyek új digitális termékeket és szolgáltatásokat kínálnak, innovatív üzleti modelleket dolgoznak ki, és amelyek sikereket érnek el az újfajta digitális technológiák intelligens használatának köszönhetően és ezáltal digitális ikonokként például szolgálhatnak a jelenleg még hezitáló, kételkedő fiatal vállalkozók számára.

A kampány keretében az IVSZ számos rendezvényt és kommunikációs tevékenységet valósított meg 2014-ben, többek között a Startup konferenciát 2014 júniusában, a Gyurós díjátadót, amely igazi követendő példákat vonultatott fel, az október végi Cloud rendezvényt, amely a cloud megoldások elterjesztését és a kételyek megszűntetését volt hívatott elősegíteni vagy a 2015 januárjában tartott Appra magyar! versenyt, amely számtalan tehetséges fiatalra hívta fel a figyelmet.

Az első tradicionális iparágra fókuszáló rendezvényünk, a PREGA nagy sikerrel zajlott és igazi networking rendezvényként a két iparág szervezeteinek az egymásra találását és ismerkedését segítette.

Az egyetemista fiatalokra 2015 tavaszán külön figyelmet szenteltünk és több magyarországi egyetem karrier expo-ja részeként motiváló előadást és beszélgetést szerveztünk fiatal, sikeres vállalkozók bevonásával.

A közelgő rendezvények megtalálhatóak a Watify! központi honlapján: https://ec.europa.eu/growth/tools-databases/dem/watify

 

maxresdefault-e1429703726873