Hire Responsibly

2021.10.05 09:00 - 16:30

Sport Hotel Velence

Az elmúlt időszak nemcsak a digitalizáció és a technológia szerepét erősítette fel, hanem számos piaci folyamatot alakított át a digitális gazdaságban, így a munkaerőpiacon is. Már nem az a kérdés, hogy visszatérünk-e a normális kerékvágásba, hanem hogy hogyan alakul az új normális, hogyan reagáljunk munkáltatóként az átalakuló foglalkoztatási trendekre, hogyan változzunk és változtassunk jól. Az említett folyamatok a meglévő trendekkel összefonódva alakítják a munkaerőpiacot és olyan kihívásokat állítanak a munkáltatók elé, amelyek újfajta vezetői gondolkodást, megközelítéseket igényelnek.  

Hire Responsibly

Mely kérdésekre keressük a választ a konferencián?

  • Milyen foglalkoztatási trendek várhatók a jövőben, és hogyan készülhetnek fel erre az IT szektor vezetői? 
  • Hogyan reagálhatunk ezekre változásokra és az ezekből eredő kihívásokra felelős munkáltatóként és mi a szerepe a felelős foglalkoztatásnak a munkaerő megtartásában? 
  • Melyek lehetnek az IT munkaerőpiac rejtett tartalékai? Mire érdemes odafigyelni a bevonzásuk és megtartásuk során, úgy, hogy közben munkáltatóként is élvezhessük a felelős foglalkoztatás előnyeit? 
  • Milyen sajátosságok merülnek fel az átalakuló foglalkoztatási formákkal kapcsolatban és hogyan alakítja ez a munkavállalók elköteleződését? 

Miért érdemes velünk tartani október 5-én Velencén?

Bemutatjuk a jelen és jövő munkaerőpiaci kihívásait, amelyek érintik és/vagy érinteni fogják az IT szektor vezetőit, HR szakembereit. Célunk, hogy a programunk során túlmutassunk az elméleti megközelítéseken, és résztvevőink minél több tapasztalatot, megoldási javaslatot és jó gyakorlatot vihessenek haza. A szakma és az iparág elismert szereplői és szakemberei bemutatják az alakuló trendeket, megosztják tapasztalataikat. Ezen túlmenően délután egy közös gondolkodásra, tapasztalatmegosztásra invitáljuk a résztvevőket, ahol facilitált beszélgetések keretében különböző témákat dolgozhatnak fel. 

Gondolkodjunk közösen az IT munkaerőpiac jövőjéről, tanuljunk egymástól! 

 Helyszín: 

Sport Hotel Velence 

Időpont: 

2021.10.05., 9:00-17:00 

Az eseményt a pandémia miatti aktuális rendezvényszabályozásoknak megfelelően rendezzük meg. 

Formátum: +36201234567

Szűrés

Kulcsszó
No Results Icon

Nincs a szűrésnek megfelelő találat.

Kérjük, módosítsd a szűrési feltételeket.

Szűrés

Kulcsszó
No Results Icon

Nincs a szűrésnek megfelelő találat.

Kérjük, módosítsd a szűrési feltételeket.