Hire Responsibly

2021.11.03 09:50 - 16:00

Sport Hotel Velence

Minden megváltozott. Máshogy dolgozunk, gondolkozunk a munkáról, új elvárások mentén keresünk alkalmazottakat és állítjuk össze a csapatokat. A kérdés „csak” az, hogy a változás állandó-e, vagy átmeneti? Mennyire kell ma egy vezetőnek megváltoznia, máshogy gondolkodnia, ahhoz, hogy továbbra is vonzó munkahelyet kínáljon a piacon?  

Erről szól a Hire Responsibly – a Digitális Munkaerőpiaci Konferencia! 

Hire Responsibly

November 3-án, a Sport Hotel Velence ad helyszínt annak az együtt gondolkodásnak, amely fő témái a felelősség, a diverzitás, a jövő munkahelye és az ageizmus. A munkaerőpiac, valamint az IVSZ tapasztalt szakértői, vezetői vázolják fel a munkaerőpiac helyzetét, a trendeket, a kihívásokat és a lehetséges megoldásokat.  

Aki a HR bármelyik szegmensében érdekelt, céget vezet, vagy szeretné tudni, hogy miként alakulhat a munka világa, annak feltétlenül érdemes eljönnie az ingyenes konferenciára. 

Főbb témák és előadások: 

  • Generációk a jövő munkaerőpiacán Nemes Orsolya előadásában körbejárja generációk munkaerőpiaci jövőjét illető kérdéseket, az egyes generációk jelenlegi és jövőbeni kihívásait.
  • Nem a kor teszi a munkavállalót! – az ageizmus minden iparágban, méretű és típusú cégben jelen van. A jelenség hatásáról, a róla való gondolkodás lehetséges megváltoztatásáról Kudari Nóra (IVSZ) és Dr. Juhos Andrea (LHH Magyarország) beszélgetnek.
  • Munka és foglalkoztatás jövő időben – a digitalizációs folyamatok alaposan felforgatták a munka világát is. Máshogy, máshonnan dolgozunk, új kompetenciák lettek fontosak alkalmazotti és munkáltatói oldalon is. A jelent és a lehetséges jövőt Koltai Vera, az IFUA Horváth & Partners vezető tanácsadójának előadásából ismerhetjük meg.
  • Trendek és megoldások Illés József előadásában feltérképezi az olyan egyre inkább előtérbe kerülő nemzetközi trendeket, mint a global remote working, ezekre lehetséges válaszokat keresve
  • Verseny a munkaerőért – Az IT szektor átalakulóban van őket is érinti a digitális transzformáció és az erőforráshiány. Hogyan befolyásolja az üzletfejlesztést? Milyen új vezetői szemléletre van szükség, ahhoz, hogy a vállalatok képesek legyenek a nemzetközi versenyben is talpon maradni? A piac szakértői közösen gondolkodva járják körbe ezeket a témákat a beszélgetés során.
  • Felelős foglalkoztatás a női munkavállalókért Az IVSZ idén ősszel elindított Femintech kutatásának kutatás részeredményeit, eddigi tapasztalatokat, illetve lehetséges beavatkozási pontokat Kudari Nóra előadásából ismerhetjük meg.

A GINOP-5.3.5-18-2018-00144 – „Munkaerőpiaci alkalmazkodóképesség fejlesztését célzó tematikus projektek” keretében megvalósuló egynapos, ingyenes konferenciánkra várunk minden érdeklődő vállalatvezetőt, HR vezetőt, HR munkatársat.  

Gondolkodjunk közösen az IT munkaerőpiac jövőjéről, tanuljunk egymástól! 

Helyszín: 

Sport Hotel Velence 

Időpont: 

2021.11.03., 9:50-16:00 

Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Az előadáson kép- és hangfelvétel készül.  A résztvevők a rendezvény helyszínére való belépéssel hozzájárulásukat adják a kép-és hangfelvételek elkészítéséhez, valamint ezek későbbi publikálásához.

Az eseményt a pandémia miatti aktuális rendezvényszabályozásoknak megfelelően rendezzük meg. A jogszabályi előírás alapján a rendezvény védettségi igazolvánnyal látogatható, amelyet belépéskor ellenőrzünk és ajánljuk a maszk használatát.  

Formátum: +36201234567

Szűrés

Kulcsszó
No Results Icon

Nincs a szűrésnek megfelelő találat.

Kérjük, módosítsd a szűrési feltételeket.

Szűrés

Kulcsszó
No Results Icon

Nincs a szűrésnek megfelelő találat.

Kérjük, módosítsd a szűrési feltételeket.