E-kereskedelmi Almunkacsoportunk első ülése

2024.03.20 -

IVSZ Iroda (1095 Budapest, Tinódi utca 1-3., C épület, földszint 2.) és online

Az IVSZ Export Munkacsoportján belül létrehoztunk egy E-kereskedelmi Almunkacsoportot, melynek keretein belül, egy előreláthatóan 4 alkalomból álló eseménysorozatot hirdetünk e-kereskedelmi témában, együttműködésben a Digitális Kereskedelmi Szövetséggel (DKSZ).

Célunk, hogy azonosítsuk a hazai e-kereskedelmet érintő legfontosabb kihívásokat és nehézségeket, valamint a hazai e-kereskedők külpiaci terjeszkedését és növekedését egy olyan keretrendszer felépítésével támogassuk, amely segíti az export folyamatok tervezését, valamint megmutatja, hogy a külföldi piacokon való terjeszkedés milyen sokrétű és összetett folyamat.  

Az eseménysorozat alkalmain szakértő előadók mutatják be az e-kereskedelem izgalmas kérdéseit és kihívásait, érintve a marketing, a logisztika és a digitalizáció kérdésköreit.  

Az első alkalommal a GKID legutóbbi ide vonatkozó kutatásának eredményeit mutatja be Madar Norbert, a cég vezető tanácsadója & partnere.   

Az esemény időpontja: 2024. március 20., 14:00 óra 
Helyszíne: IVSZ Iroda (1095 Budapest, Tinódi utca 1-3., C épület, földszint 2.) és online  

Előadó: Madar Norbert (GKID vezető tanácsadó & partner) 
Előadás címe: E-kereskedelmi trendek: a válság hatása a hazai és külföldi piacokra
A GKID legutóbbi ide vonatkozó kutatásának (GKID-Mastercard kutatás) eredményeit mutatja be Madar Norbert, a cég vezető tanácsadója és partnere.   

Az előadás utáni kérdezés lehetőségét csak a személyesen megjelenteknek tudjuk biztosítani.  

A rendezvénysorozatra szeretettel várunk minden IVSZ tagvállalatot (Export munkacsoport tagságtól függetlenül) és a DKSZ delegált partnereit.  

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, így arra kérünk, hogy legkésőbb március 18-ig jelezd részvételi szándékodat.  A terem méretbeli korlátai miatt maximum 30 főt tudunk személyesen fogadni!