Aktuális pályázatok

2020-1.1.3-IPARJOG

Felhívás célja a szellemi alkotások hazai, és/vagy nemzetközi iparjogvédelmi oltalmát szolgáló tevékenységek támogatása.

Horizont Európa Accelerator rásegítő pályázat

A felhvás célja az Accelerator pályázat kidolgozásához szükséges, üzleti tervet is tartalmazó megvalósíthatósági tanulmány elkészítésének támogatása.

Magyar Multi Program

A kiemelkedő teljesítményű, valamint jelentős növekedési potenciállal rendelkező mikro-, kis- és középvállalkozások támogatása.

Nagyvállalati Beruházási Támogatási Program

Azon hazai nagy- és középvállalkozások beruházásainak támogatása, amelyek jelentős mértékben járulnak hozzá a magyar gazdaság növekedéséhez és modernizációjához.

Tervezett pályázatok

Magyar vállalkozások pályázati támogatása - BAR-2021

Támogatás biztosítása azon magyar vállalatok részére, akik negatív gazdasági hatásokat szenvedtek el, az Egyesült Királyság EU-ból történt kilépése nyomán.

A munkavállalók és vállalatok képzési támogatása

A feltételeknek megfelelő vállalkozásoknak továbbadott támogatást nyújtása a munkahelyi képzések megvalósításához, ezzel növelve a termelékenységüket.

Vállalati K+F+I program (GINOP+)

A jelenlegi felhívás célja a vállalati kutatási, fejlesztési, és innovációs tevékenységek ösztönzése.

KKV Start Innováció

A Pályázati Felhívás célja a mikro- és kisvállalkozások innovációs tevékenységének ösztönzése piacorientált innovációs projektjeik támogatásával.

Kérdésed van?

A pályázatokkal kapcsolatos kérdéseiddel fordulj hozzánk!