E-kereskedelmi almunkacsoport – A logisztika, mint stratégiai kérdés

2024.05.29 -

IVSZ Iroda (1095 Budapest, Tinódi utca 1-3., C épület, földszint 2.) és online

Az IVSZ Export Munkacsoportján belül létrehoztunk egy E-kereskedelmi Almunkacsoportot, melynek keretein belül egy 4 alkalomból álló eseménysorozatot hirdettünk e-kereskedelmi témában, együttműködésben a Digitális Kereskedelmi Szövetséggel (DKSZ). 

Az eseménysorozat alkalmain szakértő előadók mutatják be az e-kereskedelem izgalmas kérdéseit és kihívásait, érintve a marketing, a logisztika és a digitalizáció kérdésköreit.

A második alkalommal Nagy Szilvia (DHL) és Bory László (DHL) beszélnek arról, hogy az új típusú vevői elvárásokra új fajta logisztikai megoldásokat kell találni a költségelemek kordában tartásával. Ez nemcsak az e-kereskedőknek, de a szállítóknak is kihívást jelent. A technológia a vevői elvárásokat is megváltoztatja azzal kapcsolatban, hogy mennyire legyen gyors, egyszerű és rugalmas a termékek kézbesítése, visszaküldése.

Az esemény időpontja: 2024. május 29., 15:00 óra
Az esemény helyszíne: IVSZ Iroda (1095 Budapest, Tinódi utca 1-3., C épület, földszint 2.) és online
Előadás címe: A logisztika, mint stratégiai kérdés

Előadók:

  • Nagy Szilvia – DHL Express, Ecommerce és Marketing Manager
  • Bory László – DHL Express, Sales and Marketing Igazgató

Az előadás utáni kérdezés lehetőségét csak a személyesen megjelenteknek tudjuk biztosítani.

A rendezvénysorozatra szeretettel várunk minden IVSZ tagvállalatot (Export munkacsoport tagságtól függetlenül) és a DKSZ delegált partnereit.

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, így arra kérünk, hogy legkésőbb május 28-ig jelezd részvételi szándékodat.A terem méretbeli korlátai miatt maximum 30 főt tudunk személyesen fogadni!