Vegyél részt 15% kedvezménnyel a BIB IT és digitalizáció témájú képzésein

2020.10.16

Jelentkezz oktatási profillal rendelkező új együttműködő partnerünk, a Budapest Institute of Banking Banki IT projektmenedzseri hibrid képzésére, vagy az online Blockchain kurzusára, melyekre az IVSZ hírlevél feliratkozóinak most 15% kedvezményt biztosítanak.

BIB képzések IVSZ kedvetménnyel 2020

A Budapest Institute of Banking (BIB) a színvonalas oktatás mellett élményalapú, edutainment megoldásokkal gazdagított képzéseket kínál.

Banki IT Projektmenedzser – hibrid kurzus

A novemberben induló Banki IT projektmenedzser képzés célja, hogy alapvető projekt-irányítási ismereteket adjon banki IT projektek megvalósításához. A résztvevők gyakorlati tudást szereznek a projektek működőképes megtervezéséhez, minőségi, határidő- és költségterv szerinti lebonyolításának menedzseléséhez.

A kurzus oktatói nagy tapasztalattal rendelkező előadók – többek között Marsi Erika a Bankárképző alelnöke, Biró Gabriella a Magyar Nemzeti Bank IT Felügyeleti Főosztályának vezetője, Kálmán István az Expertive Kft. vezető tanácsadója, Török Péter informatikai és menedzsment tanácsadó és Cserna József -, akik komplex beruházási és IT projektekben vettek részt, a legkülönbözőbb üzleti szektorokban, így hitelesen tudják átadni azt a tudást és gyakorlati praktikákat, melyek elengedhetetlenek egy projekt sikerességéhez.

A kurzus ára:

Teljes ár: 300.000 Ft+ÁFA, 15% IVSZ kedvezménnyel ára: 255.000 Ft+ÁFA

A kurzus időpontja:

2020. november 4., 11., 18., 25.

Jelentkezési határidő:

2020. október 28.

A képzést elsősorban olyan banki szakembereknek ajánlott, akik IT projektekkel (például rendszer bevezetési feladatokkal) foglalkoznak, vagy szeretnének foglalkozni, ezért fontos számukra, hogy tudásukat alapvető projektirányítási ismeretekkel egészítsék ki.

A képzésen való részvétel esetén az ISACA által elismert CPE pont szerezhető! A képzéssel szerezhető CPE pontok száma: 3,5 pont.

A négy napos tanfolyam további részleteiről az alábbi ezen az oldalon találsz információt.

Blockchain – online kurzus

A november végén induló Blockchain – Beyond cryptocurrencies: the many roles of blockchain in digital transformation c. kurzus a jelenlegi helyzetre való tekintettel CSAK online formában indul. A digitális transzformáció nem választás többé, hanem az egyetlen út. A kurzus résztvevői megismerkedhetnek a blockchain technológiában rejlő lehetőségekkel és kockázatokkal, megismerhetik a legújabb innovációkat, melyek támogatják az üzleti folyamatok digitalizálását. A képzés oktatói tapasztalt BME-s, és MNB-s szakemberek.

A kurzus ára:

Teljes ár: 289.000 Ft+ÁFA, 15%-os IVSZ kedvezménnyel ára: 245.650 Ft+ÁFA

A kurzus időpontja:

2020. november 26-27.

Jelentkezési határidő:

2020. november 18.

A tanfolyam további részleteiről ezen az oldalon találsz információt.

15% IVSZ kedvezmény

A BIB az IVSZ hírlevél olvasóinak most 15%-os kedvezményt biztosít a fenti képzések árából. A kedvezmények igénybevételéhez a jelentkezéskor válaszd az átutalásos fizetési módot, majd a képzés szervezői felveszik veled a kapcsolatot, és érvényesítik a kedvezményt!