ExperienceCon 2021

2021.03.11 09:15 - 18:10

online

Tudj meg többet az ügyfélélmény tervezésről és menedzselésről a világ top szakembereitől! Csatlakozz a közép-európai ügyfélélmény szakértők közösségébe, inspirálódj a téma legjobb előadóitól március 11-én az ExperienceCon-on.

ExperienceCon 2021

A Customer Experience az egyik legforróbb üzleti trend, ugyanakkor a közép-európai tapasztalatok azt mutatják, hogy holisztikus látásmód, menedzsment stratégia, valamint vállalati kulturális transzformáció nélkül csak a felszínt kapargató megoldások születhetnek. Ezért született meg Közép-Európa első experience design és management konferenciája, az ExperienceCon, ahol a szakma élvonalába tartozó inspiráló szakemberek beszélnek a témáról. A konferencián megismerheted a legizgalmasabb nemzetközi esettanulmányokat, és akár már másnap implementálható tudásanyagot szerezhetsz.

Nézd meg a részletes programot!

A ExperienceCon-ra a téma legjobb szakembereit és gondolkodóit hívták meg a szerveuők, köztük lesz Ian Golding (CX Consultancy), Kunal Sachdeva (IBM), Clare Muscutt (CMXperience), Holly Richardson (Unilever), Perry Timms (PTHR), Paul Tolchinsky (PDA), Cecilia Hugony (RealCX) Jonathan Mindell (ICG) Francis Goh (Hehsed Consulting) és Codin Caragea (Bank Muscat)

Nézd meg az ExperienceCon összes idei előadóját!

Regisztrálj 10%-os IVSZ tagi kedvezménnyel! A kedvezmény érvényesítéséhez használd az EXPC21 kódot.

További részletek az esemény weboldalán.