Fejlesztési és EU-forrás munkacsoport

2024.04.10

Az EU-munkacsoport szerepe kiemelkedő az IVSZ munkáján belül, hiszen a meghatározó IKT és digitalizációs fejlesztések jelentős része uniós forrásból valósul meg.

Tevékenység összefoglalása

Az EU-munkacsoport az egyik legrégebbi működő szakmai műhely, már a 2004-től kezdődő első fejlesztéspolitikai ciklusban is aktívan közreműködött. Szerepe kiemelkedő az IVSZ munkáján belül, hiszen a meghatározó IKT fejlesztések jelentős része uniós forrásból valósul meg. Alapvető célja, hogy a tagvállalatokat információval lássa el az IKT-szektor számára releváns uniós támogatásokkal kapcsolatban, nemcsak a tagvállalatok által pályázható források vonatkozásában, hanem beszállítói minőségben is. További törekvés, hogy a fókuszban lévő EU-fejlesztési programok esetében egységes iparági érdekképviselet valósuljon meg a fejlesztéspolitikai döntéshozók irányába.

Jelentkezés a munkacsoportba

A munkacsoportban való részvétel feltétele az IVSZ tagság. Amennyiben további kérdés merül fel, fordulj bizalommal Gulyás Zsófiához a gulyas.zsofia@ivsz.hu e-mail címen keresztül.