Idén ünnepli tizedik születésnapját Közép-Európa legnagyobb szoftverfejlesztéssel kapcsolatos konferenciája, a Craft – olyan úttörő cégektől érkeznek idén előadók, mint a Google, a Tesla, a Spotify, a Microsoft, az OpenAI, és az Ebay, de a keynote előadók között köszöntik majd a világ egyik legolvasottabb tech hírlevelét író Orosz Gergelyt is. A 2 napos konferenciára 2000 résztvevőt és 70 előadót várnak a szervezők.

A Craft Conference egy nemzetközi, fesztivál jellegű tech esemény. Előadásokat, és workshopokat ötvöz, ahol a résztvevők megismerkedhetnek a szoftverfejlesztés legújabb eszközeivel, módszereivel és gyakorlataival.

A konferencia tágabb fókusszal rendelkezik, céljuk nem csupán a mérnöki munka javítása, hanem az is, hogy megváltoztassák a vállalatok gondolkodásmódját az ügyfeleik számára történő értékteremtésről. Olyan eseményt terveztek, amelyen bármilyen típusú mérnök, csapatvezető, agilis coach, mérnöki vezető, ügyvezető vagy alapító, UX vagy termékfejlesztő sokat tanulhat. 

A rendezvény helyszíne: Budapest, Magyar Vasúttörténeti Park (1142 Budapest, Tatai u. 95.)
Időpontja: 2024. május 28-31. 

Több mint 70 előadó, 1800+ résztvevő és 30+ kiállító várja a résztvevőket egy helyen, a Magyar Vasúttörténeti Parkban, 2 napon keresztül. 

A szervezők az IVSZ tagjai számára most 10% kedvezményt biztosítanak a belépőjegyek árából. Ennek igénybevételéhez és a konferenciára való regisztrációhoz kattints ide: