DIGITALK Webinar: D x I x Ft – Digitalizáció, innováció, finanszírozás

2020.04.30

Zoom (a regisztrációkor megadott e-mail címedre fogjuk elküldeni, hogyan tudsz majd csatlakozni)

Indul a roham az innovációs pénzekért, ne maradj le róla!

DIGITALK Webinar: D x I x Ft - Digitalizáció, innováció, finanszírozás

Az IVSZ DIGITALK rendezvénysorozatának következő eseményét, a jelenlegi járványhelyzet körülményeihez igazítva, webinar formában rendezzük meg.

Ezúttal a hazai és nemzetközi pályázati környezet aktualitásaival foglalkozunk. A napokban több olyan konstrukció nyílt meg, melyek innovációs (külső-belső) fejlesztéseket támogatnak. A pályázati lehetőségek a startupok, KKV-k és részben a nagyvállalatok részére is elérhetőek olyan fókuszterületeken, mint a technológiai innovációk (digitalizáció), valamint a folyamat- és termékfejlesztési elképzelések megvalósítása.

Az MKB Consulting szakértőjének segítségével a webinaron körbejárjuk a finanszírozási lehetőségeket, azok buktatóit, illetve segítünk a projektek előkészítési folyamatában is. Szó lesz továbbá arról is, hogy miként tudnak a jelenlegi helyzethez legkönnyebben alkalmazkodni a vállalatok, plusz az uniós támogatások rendszerében várható könnyítésekről is beszélgetünk.

Időpont: 2020. április 30. (csütörtök) 14:30

Platform: Zoom (a regisztrációkor megadott e-mail címedre fogjuk elküldeni a csatlakozáshoz szükséges adatokat)

Meghívott előadónk:

  • Somosi Éva, MKB Consulting, értékesítési igazgató

Moderátor:

  • Fehér Sándor, IVSZ

részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, melyet ide kattintva tudsz megtenni április 29-ig.

Regisztrálj, és vegyél részt az IVSZ webinarján, hallgasd meg az aktualitásokat, és tedd fel kérdéseidet meghívott szakértőnknek, hogy idén a Te céged/projekted is támogatásban részesüljön!