Sokszor nehéz megállapítani, hogy a rendelkezésünkre álló adatok közül melyik az, ami csak grafit, és hogyan juthatunk el a gyémánthoz. Egy viszont biztos: bármilyen furcsa is kimondani vagy leírva látni, a modern üzletemberek tisztában vannak azzal, hogy az adat az új gyémánt!

IT Business - Az adat az új gyémánt

Időpont: 2020. március 3.

Helyszín: Magyar Telekom Székház, Puskás Tivadar Konferenciaterem

Rengeteg adat vesz körbe bennünket életünk során, és nagyon sok közülük egy idő után – napok, hetek vagy évek múltán – értékét veszti. Persze vannak olyan adatok is, amelyek rendkívül értékesek, és az idő múltával még inkább azok lesznek. Voltak, vannak olyan szakmák, ahol mindig a középpontban állt az adatok menedzselése, az elemzése pedig óriási segítséget nyújtott az üzleti döntéseknél. Az adatoknak sosem volt ekkora hatalma, mint a mai gazdasági életben! A rendelkezésünkre álló adatokból új adatok, információk nyerhetők, az új adatokból pedig a gazdaságra közvetlen hatással lévő döntések születhetnek.

Adatvezérelt gazdaságban élünk. Az ITBusiness&Technology 2020 konferencia ennek az adatvezérelt gazdaságnak a technológiai és humán oldalát járja körbe. Hogy mit is jelent az adatvezérelt gazdaságban való működés, annak stratégiai és operatív oldalát szeretnénk átadni a szakmai nap résztvevői számára. Ehhez összegyűjtjük a megfelelő szakembereket és céges beszámolókat ICT-oldalról és HR-es vonatkozásban, hogy a gyakorlatban azonnal hasznosuló információkkal tudjon mindenki távozni a szakmai napról.

További információért látogass el az esemény weboldalára!