Tech Jobs Fair 2022 – Budapest

2022.11.03 -

Óbudai Egyetem, Tavaszmező utcai G épület

A Tech Jobs Fair Európa első számú tech állásbörzéje, amelyet idén először Budapesten is megrendeznek, november 3-án.

A helyszín az Óbudai Egyetem Tavaszmező utcai G épülete. Ide várják az egyetemistákat, illetve a már intermediate/senior szakembereket, az informatikai, illetve a kapcsolódó munkaköröket betöltő közönséget pl. product ownereket, projektvezetőket, sales supportokat, marketingeseket, stb.

A hazai szervezők szándéka, hogy a magyar digitális szakemberek ne külföldön vállaljanak állást, valamint, hogy a budapesti tech szektort népszerűsítsék és vonzóbbá tegyék a régió szakemberei számára.

A fizikainak tervezett, de előírás esetén virtualizálható TJF valójában jóval több, mint egy állásbörze. Ez a megfelelő hely arra, hogy a résztvevők cégek kitűnjenek a tömegből és népszerűsítsék márkájukat/vállalatukat.

Az esemény nyitott minden olyan szakember számára, aki karrierje fejlődését, nagyszerű és új ötletek felfedezését és inspiráló emberekkel való találkozást keresi. Ideális rendezvény a friss diplomások számára is, akik szárnyakat szeretnének adni álmaiknak, vagy akik szeretnék csiszolni interjúkészségüket és a vállalati interakciókkal kapcsolatos készségeiket. A TJF egyedülálló lehetőséget biztosít arra, hogy a résztvevők hosszú távú kapcsolatokat építsenek ki a vállalatokkal, találkozzanak és interakcióba kerüljenek a toborzókkal.

Az IVSZ tagjai számára a Tech Jobs Fair most 10% kedvezményt biztosít a Bronze kiállítói csomag, illetve 20%-ot a Silver és a Gold csomag árából. A részvételi lehetőségekről bővebben a Tech Jobs Fair Budapest 2022 oldalon olvashatsz.

Amennyiben érdekel a lehetőség, kérjük, hogy a következő e-mail címen jelezd: laszlo.szemelyi@techjobsfair.com