DATARENA 2020

2020.11.04 09:30 - 12:00

Webex (online esemény)

Az IVSZ Adatközpont és Felhő Munkacsoportja 2020-ban is megrendezi éven nagysikerű eseményét a  DATARENA-t, melynek fókuszában a hazai adatközpontokban és felhőpiacban rejlő lehetőségek állnak.

Időpont: 2020. november 4. (szerda) 9:30-tól

Helyszín: ONLINE (Webex)

A DATARENA-n sikeres piaci szereplők adnak betekintést a növekedéshez szükséges szemléletről és kihívásokról, illetve ismert IT szolgáltatók nyújtanak megoldási javaslatokat a hatékonyság növeléshez.

A rendezvényre olyan érdeklődők jelentkezését várjuk, akik szeretnének megoldást, vagy inspirációt találni a legújabb felhasználói fókuszú felhős és adatközponti megoldásokban, avagy felhasználói és gyártói információkat gyűjteni a hazai és nemzetközi vállalatok, illetve IT szolgáltatók prominens személyeitől.

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de jelentkezéshez kötött. Kérjük lépj be ivsz.hu fiókodba és regisztrálj:

Segítség a regisztrációhoz:

Az eseményen való részvételhez kérjük, jelentkezz be ivsz.hu fiókodba, majd regisztrálj.

Amennyiben nem rendelkezel fiókkal, kérjük regisztrálj ide kattintva, add meg kapcsolattartási adataidat, majd aktiváld fiókodat a megadott e-mail címben kiküldött linkre kattintva. Ezt követően jelentkezz be az oldalra, majd kattints a jelentkezés gombra és regisztráld magad ingyenesen az eseményre.

Amennyiben már rendelkezel ivsz.hu fiókkal, mindössze néhány kattintással regisztrálhatod magad a rendezvényre. Amennyiben elfelejtetted jelszavad, és újat szeretnél igényelni, kérjük kattints ide. Fiókot weboldalunk megújulása óta, 2020 nyarától kezdve tudsz regisztrálni, korábbi oldalunkon regisztrált felhasználóknak újra szükséges regisztrálnia technikai és jogi okokból.

Nézd vissza a DATARENA 2020 előadásait!

Ha valamiért lemaradtál vagy csak szeretnéd újranézni az idei DATARENA előadásait, lépj be az ivsz.hu fiókodba és nézd meg a feltöltött előadásokat!

Ha még nincs fiókod, regisztrálj weboldalunkra és böngészd csak regisztrált felhasználóinknak elérhető tartalmainkat.

Szűrés

Kulcsszó
No Results Icon

Nincs a szűrésnek megfelelő találat.

Kérjük, módosítsd a szűrési feltételeket.

Szűrés

Kulcsszó
No Results Icon

Nincs a szűrésnek megfelelő találat.

Kérjük, módosítsd a szűrési feltételeket.