Az IVSZ Adatközpont és Felhő Munkacsoportja büszkén mutatja be éves rendezvényét, mely idén a felhő megatrendek használati előmozdítására összpontosít, ahol 10 vállalat mutatja be technológiáját és piacra gyakorolt hatását, egészen a mikro vállalkozástól a nagyvállalatokig.

A DATARENA-n többek között körbejárjuk a jelenlegi startup ökoszisztéma kihívásait  és a mindent átfogó ügyfélélmény-növelő megoldásait.

Időpont: 2018. november 14. (szerda) 8:30-13:20

Helyszín: Millenáris Startup Campus (Budapest, Kis Rókus utca 16-20., 1024, D épület)

Mik a felhős megatrendek és milyen, már ma is rendelkezésre álló szolgáltatásokat tudunk ebből hasznosítani? Valóban az ügyfélélmény áll minden fejlesztés hátterében? Milyen kihívásokkal találja magát szembe egy frissen alakult vállalkozás?   Elég egy jó ötlet a világsikerhez?

A felhős megoldások mellet van még tér az adatközpontok evolúciójának? Milyen biztonsági megoldások párosulnak mindehhez?

Ezekre a kérdésekre keressük előadóink segítségével a válaszokat, illetve azt is megtudhatjuk, hogy milyen előadó egy humanoid robot.

Ne maradj le az év eseményéről, ha ki vagy éhezve az újdonságokra, vagy akár  az azonnal implementálható megoldásokra.

Itt a helyed, ha le akarod körözni a versenytársaidat a legújabb technológiák hadba állításával, vagy a tech ipari résztvevőként érdekelhet némi inspiráció.

A rendezvényt követően a résztvevőknek lehetőséget nyújtunk a Millenáris Startup Campuson történő bejárására, mely Magyarország  legnagyobb startup közösségének helyet adó innovatív co-working irodája.

A regisztráció lezárult.