Vegyetek részt ti is a CeBIT-en!

2018.04.04

Hazánk idén is országstanddal vesz részt a németországi CeBIT kiállításon: a magyar pavilonban 25 hazai technológiai innováció nemzetközi bemutatkozására nyílik lehetőség. Ti is részt vennétek a CeBIT-en? Jelentkezzetek! Április 13. déli 12 óráig lehet benyújtani a kiállítói és előadói pályázatokat.

CEBIT 2018

Európa egyik legrangosabb digitalizációs és üzleti innovációs kiállítását és vásárát, a CeBIT-et 2018. június 11-15 között rendezik meg Hannoverben. Az expo fókuszában a mesterséges intelligencia (AI), a virtuális valóság (VR), a robotika, a biztonságtechnika és az autonóm vezetés állnak.

Kiállítóként/stand előadóként elsősorban azon vállalkozások jelentkezését várjuk, melyek

  • hazai fejlesztésű szoftvereikkel, szolgáltatásaikkal, illetve termékeikkel a német, illetve az európai piacokat célozzák, s innovatív megoldásaik relevánsak is ezek számára
  • a magyar digitális ökoszisztéma innovatív erejét példázzák
  • a 2018-as CeBIT vásár fókuszterületein van bemutatni valójuk (AI, VR, robotika, biztonságtechnika és autonóm vezetés)

Központi előadóként olyan magyar gyártók vagy szolgáltatók jelentkezését várjuk, melyek

  • kiemelten a német piac számára releváns megoldásokat tudnak bemutatni.
  • Az előadó mellett validációként vagy technológiai vagy ügyféloldalról társelőadó bevonása elengedhetetlen feltétel.

 

A CeBIT egyedülálló lehetőség

  • hiszen a vásáron való megjelenés nagy presztízsértékkel bír, lévén a kontinens legpatinásabb infotech rendezvényéről van szó
  • az európai piacon, azon belül is az egyik legnagyobb piacon, Németországban is kiaknázhatók az üzletfejlesztési és export lehetőségek
  • a kiállítók és előadók CeBIT-re történő felkészülését az IVSZ szakértői támogatják
  • végül, de nem utolsó sorban, a kormány támogatása révén a pályázaton nyertes, azaz a CeBIT magyar országstandján kiállítói lehetőséget elnyerő vállalkozások többmillió forint értékű támogatást élvezhetnek

A kiállítói pályázat 2018. 04. 13. 12:00-ig ide kattintva adható be.

Előadásra ezen űrlap kitöltésével lehet pályázni 2018. 04. 13. 12:00-ig.

A pályázatokat elsősorban az innováció, az exportra való felkészültség, a pályázati űrlapon megfogalmazott szempontok, valamint a prezentálhatóság alapján az IVSZ és az MNKH szakértői értékelik. Az első körös értékelését követően a kiválasztott vállalkozásokat második körben szóbeli meghallgatásra hívjuk. Ezt követi a végleges kiállítói és előadói lista kialakítása.

 

A pályázat menete:

  • Pályázatok beérkezése: 2018. 04. 13., 12:00-ig lehetséges
  • A pályázatok első körös értékelése: 2018. 04. 16.
  • A második körbe jutottak értesítése: 2018. 04. 16.
  • Második körös szóbeli meghallgatások: 2018. 04. 17-20.
  • Végleges résztvevők értesítése: 2018 04. 20.

A nyertes pályázók egy 4 alkalomból álló tréningen vesznek részt. A felkészülési időszak során az IVSZ a különböző szakterületekhez coachokat biztosít. A pályázattal kapcsolatban kérdéseket legkésőbb 2018. április 11-ig tehetnek fel a cebit(@)ivsz.hu email címen.

 

Idézetek a tavaly kiállítóktól

Indivizo:

„A magyar pavilon rengeteg látogatót vonzott be, így mi is sok mindenkinek be tudtuk mutatni az Indivizot. A visszajelzésekből egyértelművé vált, hogy a helyünk van a globális piacon és versenyre tudunk kelni a tengerentúli gigaszolgáltatókkal is. (…) Azóta ki sem látszunk az ajánlatkérésekből és érdeklődőkből, ami a legjobb, ami történhet.”

 

Cardnet / Festipay:

„Értékes, érdekes és reményeink szerint a jövőbeli üzleti együttműködéseink szempontjából hasznos találkozásokban, beszélgetésekben volt részünk. Nagyon igényes és jól átgondolt kiállítási koncepció részesei lehettünk. Köszönjük a lehetőséget, örömmel veszünk részt a jövőben is hasonló típusú, magas színvonalú szakmai fórumokon.”