Digital Compliance by Design & LegalTech 2024 – Üzlet, technológia és jog találkozása a digitális gazdaságban

2024.05.08 -

Radisson Blu Béke Hotel

Idén először szervez közösen konferenciát a Portfolio és a Wolters Kluwer, melyben  körüljárják, hogyan hat a LegalTech és a DigitalCompliance a versenyképességre és melyek a digitális térben való jelenlétet meghatározó legfontosabb jogi-szabályozási területek.

Ma tervezzük a holnap innovatív projektjeit, a digitális gazdaság uniós szabályozási közege viszont rendkívül komplex.Ha nem fordítunk kellő figyelmet a jogi-szabályozási szempontokra, a projekt elbukhat a jogszerűségen. Ha pedig nem a leghatékonyabb LegalTech eszközöket választjuk, a piac elszaladhat mellettünk, mire kijövünk az egyébként jogszerű, de idejétmúlt megoldással.  

A szervezők az IVSZ tagjai számára 20% kedvezményt biztosítanak a rendezvény aktuális részvételi díjából, ennek érvényesítéséhez a regisztráció során a Megjegyzés rovatba az IVSZ20 kuponkód beírása szükséges. 

A jelentkezés véglegesítése után a sikeres regisztrációról automatikus visszaigazoló e-mailt küld a Portfolio Rendezvények csapata. 

Időpont: 2024. május 8.
Helyszín: Radisson Blu Béke Hotel

A konferencia kiemelt témái: 

  • Hogyan igazodjunk el hatékonyan a digitális gazdaság jogi-szabályozási környezetében? 
  • Milyen megfelelési beavatkozások szükségesek a vállalati folyamatokban (megfelelési vizsgálat a tervezésben, helyzetfelmérés kutatás, megfelelési projektek, belső eljárások, dokumentumok átalakítása, szerződésrendszerek felülvizsgálata) 
  • Hogyan alakulnak át a jogi piacok a technológiai és technológiaalapú szabályozás mentén? 
  • Legaltech és jogászi szakmák a digitális világban – hogyan lehet biztonságosan, ugyanakkor hatékonyan alkalmazni a legaltech eszközöket és kezelni a folyamatokat (legal projektek)? 
  • Közvetlen cselekvési kényszer: a digitális térben való jelenlétet meghatározó legfontosabb jogi-szabályozási területek 
  • Kiberbiztonság a mindennapokban 
  • A webes környezet kialakítását érintő új követelmények 
  • Hogyan csatlakozzunk az adatgazdasághoz? 
  • Martech & Digital Fairness, avagy innovatív technológiák a marketingben 

Vegyél részt a jogi, üzleti, informatikai és kiberbiztonsági területek aktív párbeszédében!