Érteni szeretnéd, hogy mi és miért zajlik a világban? Választ szeretnél kapni azokra az égető kérdésekre, amelyek ma minden cégvezetőt és felsővezetőt foglalkoztatnak az üzleti világban? A MENTA konferencia szeptember 18-án és 19-én a sárvári Spirit Hotel *****-ben ismét lehetőséget ad a digitális átlényegülésre, ahonnan értékes kapcsolati hálóval, konkrét, gyakorlatias és átfogó válaszokkal térhetsz majd haza. Járj te is egy lépéssel a többiek előtt!

Regisztrálj most!

REGISZTRÁCIÓ

 

Exponenciális szervezetek minden szinten

Az alapvetéseken, a digitalizáció szükségességén és törvényszerűségén már késő gondolkodni. Most a cselekvés ideje van. Lépnünk kell, hogy a digitalizációs változáskényszer ne sodorja el azt, amit eddig építettünk. Az idei MENTA konferencián megszelídítjük az aktuális szervezeti kihívásokat.
A két nap során megmutatjuk a digitális világot mozgató globális folyamatokat, a szervezeteket közvetlen közelségből érintő makro tényezőket, és a nagy átívelő folyamatok egyéni szintre való lecsapódását sem hagyjuk ki.

Digitalizációs versenypálya – mindig lépéselőnyben

Idén a digitalizációs versenypályát meghatározó három fontos kihívás kerül terítékre:

Adat

Az adat átjárja a szervezet minden alkotórészét, valós időben reagáló szövetként működik. Az adat messiás is lehet, de csak ha igazán jól használjuk. Hogyan támogatja a szervezet működését az adat, hogyan hasznosíthatja a szervezet az adatot? Hová tart ma az adatpiac? Igazsággépezet-e a MI, vagy veszélyes fegyver?

Pénz

Azonnali fizetés, kriptovaluták, bankfiók nélküli bankolás – a pénzügyi infrastruktúra átalakulása fokozódó izgalmakat és sűrűsödő dilemmákat okoz. Hogyan formálja a jövőt a fintech, miként fog reagálni a banki architektúra, ki lesz a nyertes és a felhasználók bizalmának letéteményese?

Hatalom

A diszruptív üzleti modellek és technológiák már rég beszivárogtak a status quo apró repedéseibe, és folyamatos nyomással módosítják a digitális erővonalakat. Merre húzódnak ma ezek az vonalak, mit hoznak a tech-óriások és a nemzeti stratégiák? Milyen hatalommal jár együtt és milyen hatással lesz ránk a technológia fejlődése? Megbízhatunk-e abban, amit még nem is nagyon ismerünk?
Szeptember 18-19-én megmutatjuk, hogy miként kerülhetsz lépéselőnybe. Három égető kihívás és perspektíva – sorvezetők és új utakat megnyitó kapcsolati háló: mindezt hazavihetik a 26. MENTA résztvevői.

Előadóink lesznek

Porkoláb Imre ezredes színes és szakmailag is lebilincselő életútjának tapasztalatai nyomán olyan előadó és gondolkodó, akire érdemes odafigyelni. Számos műveleti tapasztalat mellett a NATO Szövetséges Transzformációs Parancsnokság parancsnokának (SACT) képviselőjeként a Pentagonban dolgozott, a vezetéssel kapcsolatos tanulmányait pedig a Harvard és a Stanford egyetemeken koronázta meg. Keynote előadásában a VUCA környezetben sikeres változás menedzsmentet és az átalakítás innovatív módszereit mutatja meg közönségünknek.

Orbán Krisztián, az Oriens alapítója és ügyvezetője korábban kilenc országban dolgozott tanácsadóként, és közgazdászként számos nagyhatású elemző cikket írt az elmúlt 15 évben – a MENTA-n pedig a világgazdaság és a digitális erővonalak alkulásáról osztja meg tudását. Kiderül, hogy milyen kézzel fogható következmények küzdünk ma, hova sodorhat minket a közelgő amerikai-kínai gazdasági konfliktus, és merre kell elindulnunk - hogy mindig lépéselőnyben lehessünk.

Csendes Olivér a közép-európai térség legnagyobb startupmozgalmának az alapítója és ügyvezetője. A bécsi alapítású Pioneers 2009 óta különböző platformok révén iparágak újradefiniálásán, jövőformáló technológiák kifejlesztésén és a globális problémák legyőzésén dolgozik. A digitális szolgáltatásoktól kezdve a tanácsadáson át az inspiráló eseményekig minden megtalálható a palettájukon. A bécsi startup-úttörő a Pinoeers és a saját példáján keresztül mutatja meg a startup ökoszisztéma életképességét és lehetőségeit.

Vicsek Andrásnak, a Maven7 hálózatkutató Zrt. társalapítójának több mint 20 évnyi szervezetfókuszú tapasztalatain edzett meglátásai is helyet kapnak a MENTA-n. András specialitásai közé a változásmenedzsment, szervezetfejlesztés, csapatfejlesztés és az üzleti folyamatok fejlesztése áll, emellett ő a Maven7 termékeinek és szolgáltatásainak fő technikai szakértője. A csapata által kifejlesztett OrgMapper hálózatelemzési szoftvert Latin-Amerikától Ausztráliáig használják a szervezeti innovációs folyamatok fejlesztésére, a változások felgyorsítására a belső együttműködések új szintre emelésére.

Novák Péter, a Dentsu Aegis Network Hungary ügynökségi csoport ügyvezetője már két évtizeddel ezelőtt is ráérzett a jövőre: 1996-ban írt szakdolgozata volt az első, kifejezetten online reklámozásról szóló tézis hazánkban. Karrierje a Matávnál indult, amit a Matávnet online médiaértékesítési csapatának kiépítése követett - ők hozták el a Matáv csoport első 100 millió forintját online reklámokból. Mostani előadásában gondolatébresztő álláspontot vesz a technológiákba vetett bizalom témájában: modernkori luddistákat generálunk vagy egy mindenki számára előnyös jövőt? – teszi fel a kérdést.

 

Nézd meg a teljes tervezett programot most:

PROGRAM

TÖLTSD LE PDF-BEN!

Részvételi díj

Belépőjegy IVSZ tagoknak:

 • Belépőjegy az IVSZ tagjainak július 1-től: 72 000.-Ft + 27% áfa
 • Belépőjegy a mikro tagozat tagjainak, valamint a 2018.09.14. után belépett új tagoknak: 50 400.-Ft + 27% áfa
 • Belépőjegy az IVSZ tagjainak június 30-ig (early bird): 60 300.-Ft + 27% áfa

FIGYELEM! Az IVSZ tagoknak szóló kedvezmények feltétele, hogy tagdíjtartozás nem áll fenn.

Belépőjegy nem tagoknak:

 • Belépőjegy nem tagoknak július 1-től: 97 500.-Ft + 27% áfa
 • Belépőjegy nem tagoknak június 30-ig (early bird): 81 000.-Ft + 27% áfa

A részvételi díjban foglalt étkezés 29 000.-Ft + 27% áfa.

A konferencia részvételi díja tartalmazza a 2 napos rendezvényen való részvételt, a vacsora, kávészünetek és az ebéd költségeit, melynek adóját és járulékát a hatályos törvények és rendelkezések alapján a résztvevőnek kell megtérítenie.

A konferenciára csak egy napos részvételi jegy nem váltható.

A rendezvény részvételi feltételei ide kattintva, az adatkezelési tájékoztató ide kattintva érhető el.

REGISZTRÁCIÓ

Szállás díja

Spirit Hotel Thermal Spa*****

 • Prémium vagy orientál szoba 1 fő részére: 33,000.-Ft + áfa
 • Grand vagy king szobába 1 fő részére: 43,000.-Ft + áfa
 • Prémium lakosztály 1 fő részére: 71,500.-Ft + áfa
 • King lakosztály 1 fő részére: 81,500.-Ft + áfa
 • Prémium vagy orientál  szoba 2 fő részére: 60,000.- Ft + áfa
 • Grand vagy King szoba 2 fő részére: 70,000.-Ft + áfa
 • Prémium lakosztály 2 fő részére: 100,500.-Ft + áfa
 • King lakosztály 2 fő részére: 110,500.-Ft + áfa
 • Grand szoba 3 fő részére: 106,000.-Ft + áfa
 • Grand szoba 3 fő részére: 106,000.-Ft + áfa
 • Prémium lakosztály 3 fő részére: 129,000.-Ft + áfa

A szállás díjban foglalt étkezés ára 9 500.-Ft + áfa.

A fenti árak tartalmazzák a:

 • Büféreggelit és vacsorát a Spirit Hotel Onyx éttermében
 • Nyitott parkoló használatát
 • Internet hozzáférési lehetőség a szobában és a konferenciateremben (WI-FI)
 • Idegenforgalmi adót

ONYX Apartmanházban, reggelivel (Transzferbuszt biztosítunk)

 • Onyx Deluxe szoba 2 fő részére: 28,000.-Ft + áfa
 • Onyx 2 fős apartman: 30,000.-Ft + áfa

A fenti árak tartalmazzák a:

 • Büféreggelit az Onyx apartmanház étteremben, 3,000.-Ft + áfa áron
 • Nyitott parkoló használatát
 • Internet hozzáférési lehetőség a szobában  (WI-FI)
 • Idegenforgalmi adót

REGISZTRÁCIÓ

Támogatók

Legyen céged a MENTA támogató partnere! 

Miért érdemes támogatni a MENTA konferenciát?

 • Hozzáférés valós szakmai tapasztalatokhoz, első kézből
  Lehetőség nyílik tapasztalatcserére olyan piaci szereplőkkel, akik a digitalizáció zászlóvivőjeként értékes személyes tanulságot osztanak meg a résztvevőkkel.
 • Kapcsolatépítési lehetőség
  Támogatóként kiemelt szerepben, fokozott láthatósággal építhet ki új üzleti kapcsolatokat.
 • Vállalati imázs erősítése
  A MENTA támogatójaként vállalatának neve egybeforr a digitalizáció legújabb trendjeivel, ezzel erősítve a vállalat innovatív pozícióját.
 • Marketingkommunikációs lehetőségek
  Értékes marketing megjelenések a konferencia kommunikációs felületein és a helyszínen kiállítóként.

További információért, kérjük töltsd le partneri ajánlatunkat!