Hírek

Szűrés

Kulcsszó

Találat: 10 hír (összesen 795 hír)

Szenzoralapú forradalom

2015.08.28

Küszöbön az Internet of Things, az IoT forradalma. Ahhoz azonban, hogy valóban sikeres ökoszisztéma alakuljon ki, még sok a tennivaló.

Vissza nem térítendő K+F+I források IKT vállalatoknak

2015.08.26

Megjelentek a kutatás-fejlesztési és innovációs pályázatok, amelyek az IKT vállalatok számára is forrásszerzési lehetőséget jelentenek.

Ezüstérmet nyert a magyar rendszergazda

2015.08.17

Csongrádi Dávid a sao paoloi nemzetközi WordSkills verseny döntőjében lett ezüstérmes informatikai hálózati rendszergazda kategóriában.

Változás a felsőoktatásban: kiből lehet mesteroktató?

2015.08.03

A mesteroktatói munkakörben könnyebbé válik az egyetemi oktatásba való bekapcsolódás a munkahely megtartása mellett.

A programozók új lelőhelyei

2015.07.23

Az IT vállalkozások munkaerőpiaci igénye a szoftverfejlesztők iránt exponenciálisan nő. Ezzel a növekvő igénnyel a hagyományos oktatás nem tud lépést tartani. Az így jelentkező hiány betöltésére új képzési formák jönnek létre, amelyek segíthetnek a szoftverfejlesztők hiányának enyhítésében.

MENTA: Iparági víziók a digitális átalakulás korszakában

2015.07.09

Az informatika többé már nem egy elszeparált, különálló iparág, a digitális transzformáció nem hagy érintetlenül egyetlen területet sem. Az ipari forradalom következő korszakát éljük át éppen, amelyben az egyes államok és a vállalatok választhatnak, hogy felvértezik magukat a digitális gazdaság eszközeivel és élre törnek, gyorsítanak, vagy kitartanak mostani módszereik mellett és lemaradnak.

Varga Péter

Új vezető az agrárinformatika munkacsoportban

2015.07.07

Új vezetőt választott az agrármunkacsoport: Varga Péter, a Millefolium Stratégia Kft. ügyvezetője július elejétől tölti be a pozíciót.