Hírek

Szűrés

Kulcsszó

Találat: 10 hír (összesen 798 hír)

Továbbra is nagy a kereslet a bootcamp-hallgatók iránt

2022.02.21

Az első Bootcamp Auditjelentés után az IVSZ újból elkészítette az intenzív rövid ciklusú informatikai képzésekre, vagyis az ún. bootcamp képzőhelyekre vonatkozó jelentését három meghatározó piaci ...

Kedvezményes üreshordozó-díj IVSZ tagok számára

Kedvezményes üreshordozó-díj IVSZ tagok számára

2022.02.04

Az üreshordozó-díj egy olyan jogdíjátalány, amit a hazai (és nemzetközi) jogkezelők a magáncélú másolásra alkalmas adathordozókra vetnek ki.

DATARENA 2022

DATARENA 2022 – (adat)mentalitás a kulcsa mindennek

2022.02.02

A konferencia vezérelve idén is az volt, hogy minél több gyakorlati, életszagú megközelítésből mutassuk meg a hazai adat ökoszisztéma állapotát és szereplőit.

Balla Attila

Tudásalapon fejlődő digitális városok

2022.01.14

A Digitális Jólét Program (DJP) komplett stratégiával, konkrét beavatkozási pontok mentén dolgozik azon, hogy a hazai települések valóban és gyökeresen digitálissá váljanak.

kerémi andrás ivsz

Elhunyt Kerémi András

2021.12.28

Kerémi András neve az IT iparág nagyjai között említendő, IVSZ elnökségi tagként is sokat dolgozott az iparág elismeréséért.

Erőből vagy érzéssel? Digitális kihívások, hiányok - azaz hajsza a munkaerő után

Erőből vagy érzéssel? Digitális kihívások, hiányok – azaz hajsza a munkaerő után

2021.12.20

Legfrissebb epizódunkban három teljesen különböző profilú vállalkozás vezetője mesél a cégüket sújtó munkaerőhiányról, a lehetséges megoldásokról és a digitalizáció fontosságáról.

Generációk szakadékok nélkül

Generációk szakadékok nélkül

2021.12.20

Játsszunk el azzal a gondolattal, hogy egy IKT cég csapatépítést tart, este „kötelező” sörözés, akadályjáték vagy e-sport a program, ami az idősebb generációba tartozó kollégáknak gyakran kényelmetlen