Ingyenes kiberbiztonsági események az IVSZ közreműködésével

2023.10.06

Hazánkban több felmérés szerint a vállalkozások annak ellenére sem fektetnek még elég hangsúlyt a kiberbiztonságra, hogy sokan már elszenvedői is voltak egy-egy támadásnak.

Az IVSZ aktív részvételével zajló DigitalTech EDIH program éppen azért csatlakozott a hazai kiberbiztonsági hónap eseményeihez, hogy segítse a felhasználókat a fenyegetések beazonosításában, felismerésében és az azokra való gyors reagálásban. Ingyenes kiberbiztonsági rendezvényeinken nemcsak a gyakorlott szakembereket várjuk, bárki hasznos tudást szerezhet eszközei, adatai, vállalata jó hírnevének megőrzéséhez.

Future Trends in Cryptography

Dátum: 2023. 10.10. 15.00-18.00 óra
Helyszín: EIT Digital CLC, Budapest, Bogdánfy u. 10/a

Nemzetközi szakértők – többek között az Ethereum, a NIST, a ZAMA vagy az AIT képviselői – hozzák el a következő évek legfontosabb kiberbiztonsági trendjeit a kriptográfia területéről.

A rendezvény neked szól, ha foglalkoztat a posztkvantum kriptográfia, a teljesen homomorf titkosítás, a blockchain vagy a kvantumkriptográfia.

Az előadások angolul zajlanak és online is követhetők.

Electrosub

Dátum: 2023.10.11-12.
Helyszín: Lurdy Ház, 1097 Budapest Könyves Kálmán körút 12-14.

Izgalmas előadásokkal és beszélgetésekkel várjuk az ingyenesen látogatható Electrosub konferencia és kiállítás vendégeit október 12-én délután a DigitalTech EDIH szekciójában.

Tudd meg, hogyan lehet kkv-ként nagyvállalatokkal közösen innoválni, milyen területekre kell nagy hangsúlyt fektetni, ha egy nagyvállalat beszállítójává szeretnél válni, illetve hogyan készülhetsz fel az újabbnál újabb kiberbiztonsági kihívásokra.

TTX: Kritikus infrastruktúrák kibervédelme

Dátum: 2023. 10.17. 10.00-12.00 óra
Helyszín: EIT Digital CLC, Budapest, Bogdánfy u. 10/a

Egy komoly témáról könnyed, szórakoztató gyakorlaton keresztül ismerheted meg a kritikus infrastruktúrák elleni kibertámadások elemzését.

Mint a filmekben: egy ország több kritikus infrastruktúráját (például villamos energetikai-, vízvezeték-, távközlés-, közlekedés és pénzügyi rendszerek) összehangolt kibertámadás ér. Az interaktív gyakorlaton megtanulhatod ezen támadások csapásmérési kapacitásának elemzését, mely hozzásegít az éles helyzetekben való gyors és hatékony intézkedéshez.

A workshop egyaránt szól kezdő és haladó kiberbiztonsági szakemberek, jogalkotásban részt vevő szakértők és kutatók számára is.