20 pontos javaslatcsomagot készített a DIGITALEUROPE Európa digitális felemelkedéséhez

2023.11.07

Hogyan válhat Európa 2030-ra egy digitális megoldások használatán alapuló lüktető és versenyképes gazdasággá, egy digitális erőművé? A DIGITALEUROPE, az európai digitális gazdaságban működő vállalatok vezető szakmai érdekképviseleti szervezeteinek – többek között az IVSZ – támogatásával elkészítette azt a 20 pontos akciótervet, amely segíthet abban, hogy az európai vállalatok és a társadalom élen járjon a digitalizáció terén. 

Az öt témakör köré – versenyképesség; fenntarthatóság és egészség;  reziliencia, biztonság és innováció;  globális Európa; digitális európai társadalom – épített javaslatokat főként az Európai Bizottság és a tagállamok kormányzatai felé címezte a DIGITALEUROPE, de minden digitális gazdaságban működő vállalkozás és szervezet számára gondolatébresztő olvasmány. Annál is inkább mert az IVSZ-én keresztül a tagvállalatok is tevékenyen tehetnek azért, hogy a számukra legfontosabb javaslatok kapcsán minél hamarabb előrelépés történjen.   

Ismerd meg te is az IVSZ és a DIGITALEUROPE közös vízióját, azt, hogy milyen lehet az életünk 2030-ban, ha sikerül elérni a dokumentumban lefektetett célokat. A kiadványból azt is megtudhatod, hol tartunk most az úton és milyen konkrét lépéseket kell tennünk egy digitális Európa felé.

Ajánljuk figyelmedbe a témáról készült sajtóközleményünket is.