Kiállta a SMART a digitális hétpróbát: 1200 érdeklődő figyelt

2020.05.29

Csütörtökön zárult a legdigitálisabb SMART konferencia. A digitalizációban jobban bízunk, mint valaha, ám a látogatottság, a vendégeink száma és proaktivitása minket is meglepett.

Kiállta a SMART a digitális hétpróbát: 1200 érdeklődő figyelt

1200 regisztrált várta az indulást, online térben is erőteljesen lehet szemléletformálni, inspirációt átadni – és ez nem csak a jövőbeni konferenciákra tanulság, hanem a digitális oktatás és a felnőttképzés szempontjából is. 3 napon át pörgött az IVSZ motorja a háttérben, hogy biztosítsa az igazi SMART élményt. Offline konferenciáinkhoz hasonlóan nem pusztán a tudás terjesztésére törekedtünk, hanem igyekeztünk a szövetség platform szerepét is az online porondra vinni, így a networking élmény megalapozására háromféle interaktív formátum várta az okosodni vágyókat: SMART Meetupjainkhoz személyre és vállalatra szabott tanácsokat, SMART Workshopunkon a MI alapú vállalati megoldások gyorstalpalót, a SMART Conversations eseményen pedig valódi világmegváltó gondolkodást és jövőbe tekintést is kaphattak a becsatlakozó kiscsoportok.

Hamarosan jövünk további tartalmakkal a konferenciáról, hiszen a SMART innovációs betevője uzsonnára és nassolnivalónak is tökéletes!

Neked hogy alakult az elmúlt időszakban – és a konferencia hatására a digitális bizalmad? Fördős Zé előadónk például 89%-os digitális bizalommal büszkélkedhet. A SMART 2020-ra megalkotott Digital Trust Meter filterünkkel a digitalizációról való gondolkodásra és tervezésre szeretnénk ösztönözni. Hisszük, hogy a járvány okozta helyzet és válság, a magyar versenyképesség, illetve az egyéb globális kihívások megoldási kulcsa a digitális technológia lehet. „Mérd meg” a bizalmad: indítsd el a videót a lenti linkek segítségével, pöccintsd meg a képernyőt, és pöröghet a számláló!

✅ Facebook

✅ Instagram