Okos is, üzlet is – konferencia látkép szezon előtt

2023.04.06

Az IVSZ életét alapjaiban határozzák meg konferenciái (SMART, MENTA), ezért nemcsak számunkra, hanem a terület többi szereplője számára sem közömbös, hogy milyen változásokon, gyakran megrázkódtatásokon esett át ez az iparág az elmúlt 2-2,5 év alatt. Hogy feldolgozzuk az eddigi, illetve a várható történéseket, a DIGITALK aktuális adásába meghívtuk a hazai konferencia piac egyik, ha nem a legnagyobb eseményét szervező HR Fest ügyvezetőjét, Tóth Gergelyt, aki főtitkárunkkal, Tajthy Krisztinával beszélgetett. 

A tavasz közeledtével egyre nagyobb fordulatszámra kapcsol a konferencia gépezet, aminek aktív részese a SMART (IVSZ) és a HR Fest is. Legújabb adásunkban azt próbáltuk kideríteni, hogy a két, alapvetően más hátterű szervezet, illetve vállalkozás milyen stratégiákkal vág bele ebbe az évbe és mire számít a távolabbi jövőben.  

Az adásban szó esik arról, hogy a SMART idei szlogenje (Changing reality) mit üzen a két szakember számára, hogyan látják a közönség aktivizálásának esélyeit, mennyiben és milyen irányban változtak a konferenciára járók szokásai. A Smejkál Péter által vezetett beszélgetés ennél távolabbra is tekint: vajon milyen szerepet kaphatnak a nagy ütemben fejlődő technológiák a konferenciák fejlődésében, azaz az AI, az AR/VR és egyéb innovációk milyen szakmai rendezvényeket eredményezhetnek 10-15 év múlva. 

És ha már konferenciák: szeretnénk a kedves hallgató figyelmébe ajánlani az április 14-ig futó SPRING SALE akciónkat, ami jelentős kedvezményt biztosít a SMART belépőjegyek árából. Ezzel együtt figyelmetekbe ajánljuk a június 8-i Business Festet is, amivel kapcsolatban itt tájékozódhattok 

Más applikáción hallgatnád? Kattints ide!

SMART 2023 regisztráció