SMART 2023 – Changing reality

2023.04.26 09:00 - 17:00

Akvárium Klub Budapest

Hallgassátok meg, hogy Garami Gábor, a SMART házigazdája szerint miért érdemes ott lenni április 26-án:

SMART 2023 – Changing reality 

Az egyik legnagyobb kihívás, mégis jelenleg minden tényező ezt követeli meg. A megszokott, jól ismert mintákat, berögződéseket elengedni, új utakat, nézőpontokat keresni. Újra gondolni, átformálni azt, amit a világról, a technológiáról, az üzletről tudunk. Akár új alapokra helyezni, ismét nekifutni olyan kérdéseknek, amelyekről már különböző okok miatt lemondtunk. Olyan megoldások, válaszok után eredni, amelyet valakik, valamilyen okok miatt elengedtek, pedig már közel volt a megoldás. 

Legyél ott te is!

Oldjuk meg együtt a megoldhatatlant a SMART-on 2023-ban! 

Örömmel jelentjük be, hogy a fenti vállalkozásunkat egy nemzetközi szinten jegyzett, több mint 20 éves tapasztalattal rendelkező keynote előadó fogja segíteni. Nancy Rademaker karakteres mondanivalóval és tudással bír a képzés és oktatás területén, központi téma előadásaiban az ember, illetve az ügyfélközpontú megközelítés, de arról is velős és értékes gondolatai vannak, hogy a technológia miként befolyásolja az emberek viselkedését, és hogyan segíti őket az alkotásban, valamint az innovációban.

Nancy üzleti és motivációs előadóként számos vállalati rendezvénynek, konferenciának adott már lendületet a digitális átalakulás, az extrém ügyfélközpontúság, a diszrupció, az AI, az üzleti modellváltás és a vezetés témakörében tartott merész, de humorral átszőtt előadásaival. Ha szeretnél élőben részese lenni, ahogy Nancy Rademaker a valóságunk végleges átalakulásáról, a cégek, ügyfelek, fogyasztók erre adott lehetséges válaszairól beszél, akkor regisztrálj a SMART-ra, amit február 6-ig early bird kedvezménnyel tehetsz meg.

MIÉRT LEGYÉL OTT A SMART-ON?

Az ország egyik legnagyobb jelentőségű B2B üzleti eseménye, amely az előadások, panelbeszélgetések mellett a személyes találkozásokról, üzleti lehetőségekről és a piac megismeréséről is szól.

MIRŐL HALLHATSZ A 2023-AS SMART-ON? 

Virtuális vs. valóságos 

Egyre elmosódnak a határok abban a tekintetben, hogy hol kezdődik a virtuális, illetve hol ér véget a valóságos világunk. A technológia, a fejlett eszközök, hálózatok mind az új, eddig fel nem térképezett, de óriási lehetőségekkel kecsegtető irányba terelnek embert, céget, üzletet. A metaverzum megalapozásával a nagy tech erők hatalmas harcot folytatnak már most azért, hogy a még el sem készült, szinte csak tesztüzemben működő virtuális világokat, tereket ki és kik uralják. És ne legyenek kétségeink, mi ennek részévé fogunk válni, akár szeretnénk, akár nem. A szekció a fenti folyamat üzleti lehetőségeit, esetenként (mai szemmel) ijesztő vetületeit szeretné felfejteni. 

Fenntart vagy elsüllyeszt? 

A nagy ellentmondások egyike: fenntartható világot alkotni egy alapvetően fenntarthatatlan környezetben. A turbulens szó épen csak kapargatja azt a valóságot, ami éppen körbevesz bennünket, ami miatt elsősorban a fiatal korosztály, a jelenleg is tanulók aggódnak és szoronganak leginkább. Ugyanakkor a fenntartható világ alapjait épphogy nem ők, hanem a már erre alkalmas korban és pozícióban lévő, sokat látott cégvezetők igyekeznek lerakni. Van erre bármi esély? Mit gondolnak erről a tinédzserek, ki kérdezi meg őket arról, hogy mit szeretnének, milyen világba érkeznek majd meg? Van-e valódi érték és akarat az ESG-n, és a környezettudatosságon túl? Túléljük a túlélhetetlent?  

Mitől félünk? 

A fentiekből is következik, hogy régen volt ennyire kiszámíthatatlan az üzleti, társadalmi, kulturális környezetünk, mint most. Tele vannak a fejek, üzleti tervek, prezentációk olyan jóslatokkal, forgatókönyvekkel, amelyekre mindenki szorongva tekint. A mesterséges szuper intelligencia, az emberi önrendelkezés, a nem látható, de érezhető és nehezen (de inkább sehogy sem) befolyásolható gazdasági folyamatok mind egy nehezen megjósolható jövő felé sodornak bennünket. A klímakérdés, a forrongó politikai és gazdasági rendszerek, a bárhonnan, bármikor becsapódó lehetséges új (akár virtuális) vírus mind felzaklatta, de egyben megoldásra is kényszeritette a tudósokat, gondolkodókat, szakembereket. E hatalmas nyomás alatt félelmetes alkotói erők szabadultak fel, ami elegendő témát ad a SMART ezen szekciójának.  

Az üzlet/pénz jövője 

Nem egy üzleti terület vált éppen dimenziót, de ezek közül is a banki, pénzügyi terep az, amelynek a fejlődése leginkább kézzelfogható, tapintható. A pénz, a bankok, a fizetőeszközök átalakulása egy olyan, jó értelemben vett megrázkódtatás, amire mindenki vágyik, akarja, és a legnagyobb lehetőséget is ígéri mindenki számára. De nemcsak a pénz, hanem az ismert, megszokott üzleti modellek jövője is izgalmas képet fest elénk, hiszen épp csak most kezdtük el ezt a területet is más szemszögből nézni. A virtualitás, digitális, technológia alapú pénz és üzlet várhatóan minden más iparágra hatalmas hatással lesz (de már most is van), ezért is fogjuk megvizsgálni, hogy mi és kik mozgatják a szálakat. 

A tech és az ember a horizonton túl 

A SMART mindenkori alapvetése – és idén sem lesz ez másképp – szerint a technológia által hajtott fejlődés az a folyamat, ami az üzletet, ezzel együtt egész gazdaságokat viszi előre. Végsősoron azonban mégsem az egyes technológiák azok, amelyek megvalósítják az eredményeket, hanem az emberekben rejlő tudás, szakértelem, az innovativ gondolkodás, a törekvés arra, hogy mindez megvalósuljon. Olyan csapatok, cégek, gondolkodók szólalnak meg, akik sokkal messzebbre akarnak és tudnak nézni annál, amit mi el tudunk képzelni. Olyan ötleteket, eszméket keresünk ide, amelyek egy általunk még el sem képzelt jövőt látnak és építenek. 

DATARENA 

Az adatok világával, az adatgazdasággal foglalkozó DATARENA ebben az évben a SMART szerves részeként ad betekintést a terület legfontosabb fejleményeibe. A korábbi évekhez hasonlóan 2023-ban is azokat a szakembereket, cégeket, fejlesztéseket mutatjuk be a közönségnek, amelyek a hazai és nemzetközi adat ökoszisztémát meghatározzák, illetve viszik előre. Adatalapú gondolkodás, és stratégia, vizualizáció, tárolás, energiagazdálkodás, fenntarthatóság – azaz minden olyan téma terítékre kerül, ami a kkv-k, startupok, de akár a nagyvállalatok számára fontos lehet.

FORMÁTUMOK, ESEMÉNYEK

 • Előadások
  Inspiráció, nagyívű gondolatok, nagyhatású esettanulmányok 15 percben a szakértőktől
 • Panelbeszélgetések
  Aktuális témák, az ország legjobb szakértői, fókuszált beszélgetés értő moderáció mellett 35-40 percben
 • Fireside chat
  Kötetlen stílusú beszélgetés, interjú egy előadó és a moderátor között. A hangsúly a tapasztalatmegosztáson van: életpályák, esettanulmányok, vélemények, szakmai tanácsok
 • Szakmai workshopok, kísérő rendezvények
  Egy-egy téma elmélyítése a konferencia programjával párhuzamosan, a SMART vendégeinek aktív részvételével
 • Smart site
  Innovációs és technológiai show – próbáld ki a legizgalmasabb fejlesztéseket, találmányokat és kérdezz a megalkotóiktól

 

Itt az ideje annak, hogy minden eddigi felvetést és problémát újra fogalmazzunk, rávegyük magunkat más nézőpontokból való gondolkodásra. Ehhez olyan vezető, előremutató módon élő és dolgozó embereket keresünk, akiknek az a céljuk, ami a SMART-nak is. Változtatni a realitáson, akkor is, ha az nem is realitás!  

 

REGISZTRÁCIÓ

Szűrés

Kulcsszó
No Results Icon

Nincs a szűrésnek megfelelő találat.

Kérjük, módosítsd a szűrési feltételeket.

Szűrés

Kulcsszó
No Results Icon

Nincs a szűrésnek megfelelő találat.

Kérjük, módosítsd a szűrési feltételeket.

Töltsd le a SMART mobil alkalmazását, böngészd a programot, az előadókat és támogatóink listáját!

Először is kezdjük az elején, mert biztos sok kérdésed van… Szóval: mi is az a SMART? 

Röviden: egy konferencia, bár inkább fesztivál. Mondhatni egy konfesztivál.  

Komolyra fordítva a szót: a SMART egy innovációs és üzleti rendezvény, amit minden évben tavasszal rendezünk meg Budapest belvárosában, általában az Akváriumban. (Igen, az Akvárium napközben is nyitva van, nem csak az esti koncik alatt.) Nehéz úgy leélni egy életet, hogy az ember ne forduljon meg legalább 1-2 üzleti vagy szakmai rendezvényen, és mi nagyon örülnénk neki, ha a SMART lenne az első konferencia, amire ellátogatsz. Nívós, nemzetközileg is elismert külföldi előadókat és a hazai innovációs szcéna nagyágyúit hozzuk el nektek – az iskolapad helyett egy napig tőlük tanulhattok, és az ő szemüvegükön keresztül láthatjátok az üzlet és a technológia jövőjét. Emellett rengeteg céggel is találkozhatsz a SMART-on, akik hozzád hasonló, fiatal munkaerőt toboroznak a csapatukba.  

Egy szó, mint száz: a SMART-on elkezdheted építeni a jövődet, és teheted mindezt a haverokkal egyetemben (pun intended). 

Konferencia? Az meg micsoda?

Eljössz, leülsz, izgi előadásokat hallgatsz, közben kávézol a haverokkal és esetleg megismerkedsz pár kúl arccal. Lesznek kiállítók is, akik érdekesebbnél érdekesebb kütyüket hoznak, ezeket is meg lehet szakérteni. Ha pedig úgy érzed, eleget töltődtél, fogod magad és elmész – ilyen egyszerű.  

No pressure, absolutely no katalógus. 

Miért jó ez neked?  

Hát, egyrészt, a fentebb leírt okok miatt. Másrészt, a SMART idén először ajánl egyetemistáknak/diákoknak ingyenes jegyet. 2023-ban az előadói poollal és a tematikával is úgy zsonglőrködünk, hogy még inkább célba vegyük a fiatal pályakezdőket és egyetemistákat. Nektek ingyenes a konferencia, így mindenképpen jól jössz ki, ha április 26-án minket választasz napközben. 

Mit kell tenni az ingyenes jegyért?

Csupán annyi a teendőd, hogy igazold hallgatói jogviszonyodat a jelentkezés során. 

Jó, de hol a regisztrációs link? 

Regisztráció

A regisztráció a „Regisztráció” gomb megnyomása után található online űrlap kitöltésével és elküldésével lehetséges.

A konferencia helyszínén nem lehet regisztrálni! 

Egyéni regisztrációkor ugyanarról az email címről kizárólag egy személy regisztrációját fogadjuk és kizárólag saját, névre szóló email címet fogadunk el! 

GDPR

A konferencia főszervezője az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ), melynek megbízásából az Ad Valorem Hungary Kft. (Ad Valorem) végzi a konferencia szervezését. 

A jelentkezőknek az előzetes regisztráció során a konferencia szervezéséhez kapcsolódó feladatok ellátásához, kapcsolattartáshoz, számlázáshoz stb. szükséges adatokat kötelezően meg kell adniuk. 

A rendezvényen való részvétellel hozzájárulsz a rólad készült fotók és videók publikálásához. 

Belépőjegy

Belépőjegy 46 900 Ft 
Early bird belépőjegy** 34 900 Ft 
Belépőjegy IVSZ tagoknak 34 900 Ft 
Early bird belépőjegy IVSZ tagoknak** 29 400 Ft 
Startup jegy*** 22 900 Ft 
Szponzorjegy**** 20 000 Ft 
Diákjegy egyéni***** 4 287 Ft 
Diákjegy páros***** 7 000 Ft 

*** Startup jegy vásárlásra startupok alapítói és munkatársai jogosultak. Ennek a jegykategóriának az igénybevételével egyidejűleg kérjük, hogy a startup bemutatkozó leírását és a hivatalos weboldal címet a smart@ivsz.hu email címre szíveskedjenek megküldeni.
**** Szponzorjegyet a SMART 2023-as konferencia támogatói vásárolhatnak.
***** A kedvezményes diákjegy igénybevételének feltétele a kedvezmény igénybevételére feljogosító érvényes diákigazolvány és annak helyszíni regisztrációkor történő felmutatása.

A fenti árak nettó árak és nem tartalmazzák a 27% áfát. 

FIGYELEM! Az IVSZ tagoknak szóló kedvezmények feltétele, hogy tagdíjtartozás nem áll fenn. 

Fizetéssel és számlázással kapcsolatos információk 

A regisztráció visszaigazolását és a számlázást az AdValorem végzi, ennek megfelelően a részvétel díját az AdValoremnek kell megfizetni. A konferencián való részvétel feltétele a részvételi díjnak a konferencia megkezdéséig történő megfizetése. A helyszínen nincs lehetőség fizetésre. A konferencia részvételi díj befizetésével Ön jogosult a konferencia előadásain és kiegészítő programjain való részvételre. 

Lemondási feltételek

 • 2023. március 20. előtt beérkezett lemondás esetén a befizetett részvételi díjat visszatérítjük.
 • 2023. március 21. és 31. között beérkezett lemondás esetén a regisztrációs díjból a visszatérítés mértéke 50%.
 • 2023. április 1. után lemondást nem tudunk elfogadni.

Kérjük, hogy regisztrációval kapcsolatos kérdéseiddel fordulj hozzánk a smart@ivsz.hu email címen. 

Támogatók

Kiemelt szakmai partner

Főtámogató

Szekciótámogató

Támogatók

Helyszín

Akvárium Klub
1051, Budapest, Erzsébet tér 12.

Megközelíthetőség

Tömegközlekedéssel

badge
Busz:
9, 15, 16, 105, 115, 100E

909, 914, 914A, 916, 931, 950, 950A, 979, 979A, 990

badge
Villamos:
47, 48, 49

badge
Metro:
M1, M2, M3

Parkolóházak

A Budapest belvárosában zajló felújítási munkálatok miatt, kérlek tervezd meg körültekintően érkezésed a helyszínre.
A környező utcákban a felsorolt mélygarázsokon kívül további parkolóházak találhatók.

Erzsébet Parkoló
1051 Budapest Erzsébet tér.12.
Lejárat a József Attila utca felől.
Parkolási díj: 800Ft / óra vagy napijegy 10.000 Ft.
Általános információ (0-24): +36203558879
Email: info@erzsebet-parkolo.hu
Web: www.erzsebet-parkolo.hu
Közvetlenül a helyszínnél.

Bazilika Garázs
1051 Budapest, Sas utca
Parkolási díj: 380Ft / 30 perc vagy napijegy 5.900 Ft
Általános információ (0-24): +36309769181
Email: info@bazilikagarazs.hu
Web: www.bazilikagarazs.hu
Helyszíntől 2 perc séta.

Liberty Square Mélygarázs
1054 Budapest, Szabadság tér
Lejárat a Vécsey utca felől vagy a Bank utca felől.
Parkolási díj: 450 Ft / 30 perc vagy napijegy 8.000 Ft
Általános információ (0-24): +36306195147
Email: info@libertysquareparking.com
Web: www.libertysquareparking.com
Helyszíntől 6 perc séta.

Térkép