Pályázati tudástár IVSZ tagok és digitalizálódó vállalatok számára

2021.02.11

A pandémia soha nem látott gyorsítóerővel bír az IKT cégek üzletmenetére, folyamataira. A termékek, illetve szolgáltatások fejlesztéséhez szükséges pályázati források beazonosítása ugyanakkor nem mindig egyszerű folyamat, ehhez nyújtunk most segítséget egy pályázati tudástárral.

2021. több szempontból is mérföldkő a pályázatok, valamint a vissza nem térítendő források terén. A 2014-2020-as EU-s költségvetési időszak a végéhez közeledik, új kiírások a visszahulló pénzekből lehetségesek, míg a 2021-2027-es időszak terhére több pályázat megjelenése is várható idén, illetve jövőre. Az EU-s költségvetésen túl, a már megszokott, hazai hátterű vissza nem térítendő támogatások (K+F, bértámogatás, beruházási adókedvezmények stb.) egyaránt elérhetőek az innovatív és pályázatképes cégek számára.

Az IVSZ segíti a tagvállalatait a digitális transzformáció felgyorsításában, támogatja őket abban, hogy forráshoz is jussanak az innovációik megvalósításához. Ezért célunk tagjaink számára összegyűjteni és rendszerezni az elérhető releváns forrásszerzési lehetőségeket, illetve direkt információval és szakértői segítséggel támogatni az induláshoz szükséges kompetenciák mélyítését.

A pályázati tudástár folyamatosan frissülő tartalommal érhető el, amely a jövőben kiegészül:

  • szakértői workshopokkal (pl. K+F szakvélemény írás),
  • pályázati ötlet és cél véleményezésével,
  • jógyakorlatok bemutatásával,
  • konzorcium-alakítás támogatásával,
  • a Horizon Europe Program híreivel.

Nézd meg a pályázati tudástárt és az elérhető pályázatokat!