Zerényi Zoltán lett az IVSZ multinacionális tagozatvezetője

2020.12.11

Egyetlen szavazat különbséggel választotta vezetőjévé Zerényi Zoltánt az IBM Services ügyvezető igazgatóját az IVSZ Multinacionális Tagozata.

Zerényi Zoltán lett az IVSZ multinacionális tagozatvezetője

Dalos Ottó, a Cisco Systems Magyarország ügyvezetője szintén kiérlelt elképzeléssel indult a választáson és a tagozatban zajló munka fontosságát jelzi, hogy ő is eredményesen kampányolt, amit a szavazatok száma ékesen bizonyít.

Az IVSZ Szervezeti és Működési Szabályzata értelmében a méret szerinti tagozatok vezetői a Közgyűlés jóváhagyásával elnökségi tagi pozíciót kapnak, ezért Vinnai Balázs, az IVSZ elnöke gratulált Zerényi Zoltán elnökségi tagnak és reményét fejezte ki, hogy mind a két tagozatvezetői program megvalósítására lehetőség lesz a jövőben. Ennek érdekében felkérte Dalos Ottót, hogy vele együttműködve vigye végig elképzeléseit és egy később kialakított munkarend alapján segítse az IVSZ elnökségének munkáját is.

Minden haditerv az ellenséggel való első találkozásig él, és minden programnak ki kell állnia a hétköznapok próbáját

– mondta Vinnai Balázs, aki éppen ezért a hangsúlyt a személyes szerepvállalásra helyezi.

A szervezet erejét bizonyítja, hogy két közel egyforma támogatottsággal és mozgósító erővel rendelkező jelölt indult a multinacionális tagozat vezetésért. Az IVSZ akkor lesz erősebb, ha mindkét kiváló szakember tudását kamatoztatni képes

– mondta el az elnök.