Tedd láthatóvá digitális, Ipar 4.0 megoldásaidat!

2021.03.11

Az IVSZ és az IFKA közös projektjében elindult portál főszereplői nem a vállalkozások, hanem az általuk kínált, a digitalizációhoz szükséges megoldások. Legyél te is a rendszer része, érd el hatékonyan leendő partnereidet!

A modern ipar éhezi a modern megoldásokat, ezért a nagyvállalatok számára is nagy segítség lehet egy plusz csatorna, amellyel meg tudják mutatni tudásukat, szakértelmüket, szolgáltatásaikat. Az ipar sikeres digitális transzformációjának elengedhetetlen feltétele, hogy olyan, informatikában és távközlésben nagy tapasztalattal bíró erőforrások álljanak a vállalkozások rendelkezésére, akik már kellő rutinnal rendelkeznek egy változás megtervezésében és végrehajtásában.

E folyamatokat, azaz a beszállítók és megrendelők egymásra találásának folyamatát hivatott segíteni az IVSZ és az IFKA közös, GINOP 1.1.3-16 Modern Mintaüzemek I. elnevezésű projektjének keretein belül elrajtolt digitalismegoldasok.hu portál.

A weboldalon nem a cégek, hanem az általuk kínált megoldások állnak fókuszban, ami a potenciális piacszerzés mellett arra is lehetőséget ad, hogy a szolgáltatást nyújtó és igénybe vevő felek közt gyümölcsöző üzleti kapcsolat alakuljon ki. A digitalismegoldasok.hu egy olyan, elsősorban az IVSZ tagok igényeinek kielégítése céljából létrehozott katalógusként indult el, amibe érdemes bekerülni, hiszen a megoldáskínálaton keresztül a cég profilja is sokkal láthatóbbá, értelmezhetőbbé válik.

A mindkét oldal számára ingyenes portálon elsőként egy rövid leírást is elegendő mellékelni egy-egy megoldáshoz, azt a későbbiekben bármikor további információval, esettanulmányokkal egészíthető ki. A weboldal átlátható, egyértelmű kategóriákkal segíti a feltöltést, azaz, ha vállalatod a cégek, üzemek modernizálásához szükséges hálózati-, felhő-, alkalmazás-, helymeghatározás infrastruktúra megoldással, adatgyűjtő technológiával, elemző/optimalizáló rendszerek integrációját végző szolgáltatással, illetve ezekhez kapcsolódó eszközökkel, szakértelemmel rendelkezik, annak helye van az oldalon.

A kínálati oldal feltöltése már elkezdődött, amit később egy intenzív kampány követ, immáron a vásárlói oldalra fókuszálva. Ha vállalatod ezen a területen működik és rendelkeztek olyan megoldással, amit láthatóvá, elérhetővé szeretnétek tenni, akkor mielőbb töltsétek fel a katalógusba!

Töltsd fel digitális megoldásaidat a digitalismegoldasok.hu-ra és érd el hatékonyan leendő partnereidet!

A megoldások feltöltésének és megjelenítésének megkönnyítésére készítettünk egy útmutató videót, ami sok hasznos információt tartalmaz az oldallal kapcsolatban.