Találd meg a digitális megoldásokat, amire cégednek szüksége van

2021.04.13

Az IVSZ és az IFKA közös projektjében elindult portál főszereplői nem a vállalkozások, hanem az általuk kínált, a digitalizációhoz szükséges megoldások. A digitalismegoldasok.hu egyre bővülő kínálata szinte minden területen kínál céget, szakértelmet, szolgáltatást és információt. Keress és találj!

Találd meg a digitális megoldásokat, amire cégednek szüksége van

Egy vállalat digitális átalakításának folyamatába a belső munkatársakon túl érdemes bevonni a legjobb piaci szereplőket.. A megoldásszállítók és a digitális megoldásokat keresők egymásra találását segíti az IVSZ és az IFKA közös, GINOP 1.1.3-16 Modern Mintaüzem Program I. elnevezésű projektjének keretein belül elrajtolt digitalismegoldasok.hu portál.

A weboldalon nem a cégek, hanem az általuk kínált megoldások állnak fókuszban, ami a potenciális piacszerzés mellett arra is lehetőséget ad, hogy a szolgáltatást nyújtó és igénybe vevő felek közt gyümölcsöző üzleti kapcsolat alakuljon ki. A digitalismegoldasok.hu egy olyan katalógusként indult el, amit érdemes rendszeresen böngészni, hiszen a folyamatosan bővülő megoldáskínálat nagy segítséget nyújthat egy-egy projekt kapcsán, vagy akár a hosszabb távú üzleti célok eléréshez is.

A portál szolgáltatásai előzetes regisztráció után vehetők teljeskörűen igénybe, de érdemes erre egy kis időt áldozni, hiszen ekkor nyílik meg igazán a digitális megoldások tárháza. A weboldal átlátható, egyértelmű kategóriákkal segíti a keresést, a megoldásokat feltöltő cégek további információkkal, esettanulmányok felötlésével segítenek a tájékozódásban. Az oldalon való keresést a megoldásonként legalább három kulcsszó segíti, de a nagyobb hatékonyság érdekében érdemes magyar vagy angol szinonimákat, rövidítéseket is használni.

A digitalismegoldasok.hu mindkét fél számára teljesen ingyenes, és amennyiben most megoldáskereső cégként regisztrálsz, a későbbiekben lehetőséged lesz megoldásokat is felölteni a kínálatba. Fontos információ: a megoldásokkal kapcsolatos információk valóságtartalmáért a megoldásszállítók felelnek, amennyiben pontatlan, vagy téves információra bukkansz, kérjük, jelezd az info@digitalismegoldasok.hu címen.

Regisztrálj és találj megoldásokat a digitalismegoldasok.hu oldalon!

A regisztráció menetének és megjelenítésének megkönnyítésére készítettünk egy útmutató videót, ami sok hasznos információt is tartalmaz az oldallal kapcsolatban.