Schönherz Iskolaszövetkezet: Július végéig lehet bekapcsolódni az informatikus munkaerők ingyenes foglalkoztatásába

2021.07.09

A Schönherz Iskolaszövetkezet immár 26 éve biztosítunk hiányszakmának számító pozíciókra, így elsősorban IT munkálatokra (fejlesztő, tesztelő, support, helpdesk, illetve villamosmérnöki feladatokra) egyetemistákat.

Schönherz Iskolaszövetkezet

Pályázati erőforrásoknak köszönhetően pedig idén a Szövetkezet lehetőséget tud biztosítani azon vállalatoknak/egyéni vállalkozásoknak, amelyeknek főtevékenysége az IKT iparágba tartozik, hogy személyenként 240 óra erejéig (azaz kb. 3 hónapig) ingyenesen foglalkoztathassanak informatikus diákmunkaerőt. Ezzel a próbaidő/betanítás időszakának teljes bérköltsége megtakarítható, és – amennyiben továbbra is alkalmazná az adott munkaerőt – ezen időszak után is kedvező foglalkoztatási konstrukciók állnak rendelkezésre.

Ha Ön és cége időben gondoskodna a megfelelő szakember-utánpótlásról és/vagy többletfeladataira szívesen alkalmazna minőségi diákmunkaerőt, 2021. júliusában még érdeklődhet, illetve jelentkezhet a fenti lehetőségre a partner@schis.hu e-mail címen vagy a +36 1 296 2526-os telefonszámon.