Május 28-án lesz a SMART konferencia

2020.03.11

Az IVSZ hónapok óta azon dolgozik, hogy a SMART képében egy élményekkel, értékes információkkal, érdekes előadásokkal teli konferenciát hozzon tető alá. A kezdetektől fogva az volt és most is az a célunk, hogy vendégeink felhőtlenül, maradéktalanul a programra koncentrálva tölthessenek el egy napot a budapesti Akváriumban. 

A fentieket, valamint a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos hazai híreket nyomon követve azt a nehéz döntést kellett meghoznunk, hogy az április 7-re tervezett konferenciát – bízva a járvánnyal kapcsolatos pozitív fejleményekben – később, május 28-án (csütörtökön) tartjuk meg. 

A döntés elsődleges szempontja a konferencia vendégeinekrésztvevőinek, közreműködőinek, és saját munkatársaink egészségeamivel kapcsolatban mérlegeltük az esetleges kockázatokat, valamint figyelembe vettük a nemzetközi, illetve hazai egészségügyi szervezetek, hatóságok ajánlásait. 

A SMART időpontja tehát új, helyszíne, programja azonban a régi: mindenkit várunk május 28-án a budapesti Akváriumban! A korábban megvásárolt jegyek az új időpontra is érvényesek, de természetesen lehetőséget biztosítunk a jegyek visszaváltására, mellyel kapcsolatban tájékoztatót küldtünk a regisztráltaknak.

A tervezett program változatlan, az esetleges változásokról a SMART weboldalán továbbra is információt közzéteszünk.

Május 28-án találkozunk!