Magyar vállalati szoftver segíti a kommunikációt a járvány ideje alatt

2020.03.05

A Talk-A-Bot által fejlesztett CHEQ Krízis bármely hazai telephellyel rendelkező cég számára díjmentesen használható.

IVSZ Talk-a-bot koronavírus szoftver 2020

A koronavírus-járvánnyal kapcsolatos egészségügyi következmények és megbetegedések mellett legalább ekkora problémát okoz a dezinformáció, az ennek nyomán kialakuló vészhelyzet, majd az emiatt akadozó, vagy teljesen leálló cégműködés. A járvánnyal kapcsolatos pontos információk minél hatékonyabb és gyorsabb célba juttatása kiemelt fontosságú a vállalkozások számára, amihez a hazai Talk-A-Bot csapata nyújt most ingyenes segítséget.

IVSZ Talk-a-bot koronavírus szoftver 2020

A CHEQ Krízis külön applikáció telepítése nélkül a Viber chatplatformon működik, bármilyen okostelefonon. Így azok a cégek is könnyen használhatják, ahol a kollégák nem mindegyike rendelkezik céges számítógéppel vagy e-maillel. A chat szoftver segítségével a vállalat vezetése és a dolgozók gyorsan, hatékonyan és ingyen tarthatják a kapcsolatot, titkosított formában küldhetnek és fogadhatnak fontos üzeneteket, ezzel nagyban segítheti a koronavírus-járvány hatására erősödő vállalati belső kommunikációs folyamatokat.

A normál körülmények között havi előfizetési díjhoz kötött szolgáltatás koronavírus-járvány idejére fejlesztett kríziskommunikációs változatát ingyen használhatja minden, magyarországi telephellyel rendelkező cég. A mindössze egy óra alatt elindítható vállalati kommunikációs szoftver lehetőséget nyújt a vezetőség számára, hogy azonnali üzenetben az összes dolgozót vagy akár egyes csoportokat külön értesíteni tudjon, összeállítható a legfontosabb tudnivalók listája, és napi utókövetéssel vizsgálható, hogy a dolgozók betartják-e a higiéniás szabályokat. A dolgozók anonim módon kérdezhetnek a menedzsmenttől, betegség, rosszullét esetén pedig azonnal jelezhetnek a vezetőség számára.