Kínáld tálcán digitális, Ipar 4.0 megoldásaidat

2021.02.25

Az IVSZ és az IFKA közös projektjében elindult portál főszereplői nem a vállalkozások, hanem az általuk kínált, a digitalizációhoz szükséges megoldások. Kerülj be te is, mutasd meg, mid van!

Kínáld tálcán digitális, Ipar 4.0 megoldásaidat

A modern ipar éhezi a modern megoldásokat, ezért hatalmas segítség lehet a cégeknek, ha meg tudják mutatni tudásukat, szakértelmüket, szolgáltatásaikat. E folyamatokat, azaz a beszállítók és megrendelők egymásra találásának folyamatát hivatott segíteni az IVSZ és az IFKA közös, GINOP-1.1.3-16 Modern Mintaüzem Program I. elnevezésű projektjének keretein belül elrajtolt digitalismegoldasok.hu portál.

A weboldalon nem a cégek, hanem az általuk kínált megoldások állnak fókuszban, ami a potenciális piacszerzés mellett arra is lehetőséget ad, hogy a szolgáltatást nyújtó és igénybe vevő felek közt gyümölcsöző üzleti kapcsolat alakuljon ki. A digitalismegoldasok.hu egy olyan katalógusként indult el, amibe érdemes bekerülni, hiszen a megoldáskínálatodon keresztül céged profilja is sokkal láthatóbbá, értelmezhetőbbé válik.

A mindkét oldal számára ingyenes portálon elsőként egy rövid leírást is elegendő mellékelni egy-egy megoldáshoz, azt a későbbiekben bármikor további információval, esettanulmányokkal egészítheted ki. A weboldal átlátható, egyértelmű kategóriákkal segíti a feltöltést, azaz, ha bármilyen, a cégek, üzemek modernizálásához szükséges eszközzel, szakértelemmel, szolgáltatással rendelkezel, annak helye van az oldalon.

A kínálati oldal feltöltése már elkezdődött, amit később egy intenzív kampány követ, immáron a vásárlói oldalra fókuszálva. Ha a céged ezen a területen működik és rendelkezik olyan megoldással, amit láthatóvá, elérhetővé szeretnél tenni, ne késlekedj, töltsd fel a katalógusba!

A megoldások feltöltésének és megjelenítésének megkönnyítésére készítettünk egy útmutató videót, ami sok hasznos információt tartalmaz az oldallal kapcsolatban.