Jelen a jövő! – Tervezz újra szeptember végén a MENTA konferencián!

2020.07.03

2020. szeptember 22-23-án megrendezésre kerül az immár 27. MENTA konferencia, az iparág meghatározó, exkluzív eseménye. Idén szeptember végén Siófokon várjuk a digitális gazdaság szereplőit és az érdeklődőket – hiszen a versenyképesség és az üzleti életképesség minden eddiginél jobban megköveteli a digitalizációt. Jelen a jövő! – vagyis „multifokális” szemüveggel egyszerre nézzük meg a rövidtávú megoldásokat és a hosszútávú stratégiákat.

Jelen a jövő! – Tervezz újra szeptember végén a MENTA konferencián!

A konferencia előadói, panelbeszélgetései, network eseményei ezúttal azt világítják meg, ahogyan az idei gazdasági, egészségügyi események megváltoztatták és változtatják az üzleti tervezés logikáját. A folyamatos diszrupció világában már régóta a jelen és a jövő párhuzamos idősíkján kell gondolkodnunk, ám a közelmúlt történései még nyilvánvalóbbá tették: sokszoros idősíkon, több forgatókönyv mentén kell terveznünk, tűzoltás közben is tömérdek más lehetőségre kell felkészülnünk. A konferencia ezeket az idősíkokat és forgatókönyveket tárja fel, illetve segít abban, hogy hosszútávú, akár többdimenziós gondolkodással nézzünk az előttünk álló időszakra.

Hogyan tervezzük a jelent, alakítsuk a digitalizációs terveinket a jövő függvényében, és hogyan kalkuláljuk a jövőt a jelen ismeretében?

A konferencia válaszokat, megoldásokat tár a közönsége elé: szó lesz a lehető legrosszabb és a lehető legjobb gazdasági hatásokról, változókról, és sorra vesszük azokat az elérhető innovációs módszereket, technológiákat, amelyek a vállalkozások jelenét, jövőjét és összes lehetséges valóságát támogatják.

Az IVSZ által szervezett MENTA Magyarország nagy múltú, meghatározóiparági konferenciája, amely idén szeptember végén, Siófokon várja a digitális gazdaság szereplőit. Az esemény az elmúlt évekkel összhangban azokat a cégvezetőket, döntéshozókat, kormányzati szereplőket célozza, akik a legelismertebb és legtapasztaltabb szakértőktől, piaci szereplőktől, vállalkozásoktól, illetve azok vezetőitől szeretnék megtudni, hogy a digitális gazdaság milyen lehetőségeket, és feladatokat tartogat számukra.

Légy jelen te is, találkozzunk a MENTA-n!

Regisztrálj Early Bird kedvezménnyel!