IVSZ tagok is mentorálják a HSUP program résztvevőit

2021.03.25

A Hungarian Startup University Program szakmai partnereként az IVSZ felkereste azokat a cégeket és cégvezetőket, akik mentorként szívesen segítenének az egyetemistáknak a startup világ üzleti modelljeinek, illetve azok összefüggéseinek megismerésében.

IVSZ tagok is mentorálják a HSUP program résztvevőit

HSUP (Hungarian Startup University Program) program célja, hogy a hazai felsőoktatási intézmények hallgatói online formában tanulhassák az innovációt, erősödjenek a vállalkozói ismereteik, valamint képbe kerüljenek a startup kultúra és működési modell alapjaival kapcsolatban.

A HSUP mentorprogramban 21 egyetem több mint 200 olyan hallgatója vehet részt, akik a második félévben is felvették a tárgyat, tehát az első félév után vagy nyertes projektötlettel rendelkeznek, ami köré csapatot építettek, vagy egy nyertes projektötlet csapatába csatlakoztak.

Az IVSZ felhívására 16 tagcég jelezte, hogy szakembereivel mentorként csatlakozik a programba. Nekik ezúttal is köszönjük, és örülünk, hogy éltek ezzel a lehetőséggel, valamint vállalkoznak arra, hogy tudásukat és tapasztalataikat átadják a programban regisztrált hallgatóknak.

A Hungarian Startup University Program mentori történeteit a későbbiekben is nyomon követjük majd, hiszen kíváncsiak vagyunk a mentorok meglátásaira, tapasztalataira. A program további részleteivel és fejleményeivel pedig a közelgő SMART konferenciánkon is találkozhattok.