Digitális szolgáltatók a COVID-19 második hullámán – MENTA update

2020.12.02

IVSZ DIGITALK Podcast

(S02E10)

A szeptemberi MENTA konferencia panelbeszélgetésében olyan cégek vezetői meséltek üzletük gyökeres megváltozásáról, akik eddig is ott voltak, vagy a pandémia miatt kényszerültek a digitális térbe. A járvány második hullámának megérkezése apropóján újra megkérdeztük a résztvevőket arról, hogy mi változott meg azóta és hogyan tervezik az egyre nehezebb jövőt.

Digitális szolgáltatók a COVID második hullámán – MENTA update

Az idei MENTA azt a nem túl egyszerű feladatot vállalta, hogy perspektívát, kapaszkodót, megoldásokat nyújt azoknak a cégeknek, akiknek a terveit a koronavírus-járvány teljesen szétzilálta. Valódi történetekkel és cégekkel kerestük a választ arra a kérdése, hogy ebben a bizonytalan jelenben miként lehet készülni a jövőre, mely célt egy izgalmas panelbeszélgetés is szolgálta. A Madar Norbert (GKI Digital) által moderált kerekasztal résztvevői még a járvány első hullámának tanulságait, következményeit taglalták, de a DIGITALK kíváncsi volt arra is, hogy a második hullám megérkezése óta mi történt velük.

Ezért az aktuális podcast epizódunk egy rövid időutazásra hívja a hallgatókat: a felvétel első részében a MENTA keretein belül elhangzott panelbeszélgetést kísérhetik figyelemmel, amit a három résztvevővel egyenként felvett helyzetjelentések követnek. Ezekből megtudhatjuk, hogy Prauda Gergő (Mártogatós), Tüske Tamás (ViddL), valamint Kövesdi Áron (ROKSH) milyen kihívásokkal nézett szembe az elmúlt két hónapban, várhatóan hogyan fog alakulni az év végi hajrá és milyen tervekkel, stratégiával vág neki a 2021-es évnek.

Hallgassatok ránk!