Így juthatsz extra ingyenes mobilnethez

2020.03.19

Fontos segítség érkezett szülőknek, diákoknak, pedagógusoknak a telekommunikációs cégektől. Megmutatjuk, hogy aktiválhatod az extra adatkeretet a különböző szolgáltatóknál.

Így juthatsz extra ingyenes mobilnethez

Telekom

A Telekom is ingyenesen megemelte az előfizető körében az adatforgalmat, minden ügyfelének 10 GB-os extra adatforgalmi egyenleget biztosít. Az ügyfeleknek nincs teendőjük, automatikusan jóváíródik minden ügyfél részére.

Ha nincs mobilinternet előfizetésed, akkor is jóváír díjmentesen a vállalat 10 GB-os adatforgalmat.

További részleteket ide kattintva olvashatsz.

Telenor

A Telenor 100 GB március 31-ig aktiválható ingyenes adatkeretet ajánlott fel a MyTelenor okostelefon-alkalmazáson keresztül, melyet a MyTelenor mobilalkalmazás letöltésén keresztül a telefonszám megadása, valamint  SMS-ben kapott azonosító kód megadása után a Mobilnet fülön található „Díjmentes 100GB egyszeri adatjegy”-re kattintva lehet aktiválni az alkalmazáson keresztül és 30 napon keresztül felhasználható.

SMS-ben is meg lehet megrendelni: utóbbi esetben a 1744-es számra kell küldeni a FREE100GB szót.

Opcionálisan a telefonos ügyfélszolgálat is tud segíteni, azonban itt esetenként a várakozási idővel is számolni kell. Kifejezetten kérik ügyfeleiktől, hogy az extra adatkeret aktiválásáért ne fáradjanak be az üzletekbe, ezzel is csökkentve a koronavírus terjedésének esélyét. Az extra adat részleteiről ezen a weboldalon további tájékoztatást olvashatsz.

Ezen kívül szeretnék ajánlani a digitális oktatási programjuk, a HiperSuli tanárai által szülőknek és pedagógusoknak összeállított javaslatcsomagot, amit az iskolabezárások bejelentését követően 24 órán belül publikáltak és megkezdték a terjesztését. A javaslatcsomag pedagógusoknak digitális módszertani javaslatokat, a szülőknek a gyerek otthoni tanuláshoz a környezet kialakítását (és a szülőnek a homeoffice-t) célzó javaslatokat tartalmaz.

 

Vodafone

Minden lakossági és kisvállalati mobilhang előfizetőnek elérhetővé tettek 3 hónapra díjmentes extra 15GB-ot, mely számlázási ciklusonként, feltöltő kártyások esetén pedig 30 naponta 5-5 GB-ot biztosít belföldön és az EU-ban. A díjmentes extra adatot a MyVodafone App adatvásárlás menüpontjában lehet megrendelni és a megrendeléstől számított maxium 48 órán belül aktiválásra kerül.

Cikksorozatukban megtalálhatóak a digitális távoktatással kapcsolatos legfontosabb tudnivalók, megoldások és eszközök, amelyekkel hatékonyan folytatható az oktatás.