Építsük együtt a startup ökoszisztémát – légy mentor!

2021.03.11

A HSUP (Hungarian Startup University Program) szakmai partnereként keressük azokat a cégeket és cégvezetőket, akik mentorként segítenének az egyetemistáknak megérteni és elsajátítani a startup világ és az üzleti modellek alapjait, összefüggéseit.

Építsük együtt a startup ökoszisztémát - légy mentor!

Az IVSZ kutatásokkal, eseményekkel, illetve a Startup Hungary alapító partnereként vesz részt a hazai startup ökoszisztéma építésében. A startupok létfontosságú szereplői a digitális gazdaságnak, ezért azon dolgozunk, hogy a csapatok megkapjanak minden lehetséges támogatást, információt és üzleti segítséget.

Szakmai partnerként támogatjuk a HSUP (Hungarian Startup University Program) programot is, amelynek célja, hogy a hazai felsőoktatási intézmények hallgatói online formában tanulhassák az innovációt, erősödjenek a vállalkozói ismereteik, valamint képbe kerüljenek a startup kultúra és működési modell alapjaival kapcsolatban.

A HSUP mentorprogramban azok a hallgatók vehetnek részt, akik az egyetemükön a második félévben is felvették a tárgyat, tehát az első félév után vagy nyertes projektötlettel rendelkeznek, ami köré csapatot építettek, vagy egy nyertes projektötlet csapatába csatlakoztak. A HSUP-ban egy projektcsapat maximum 5 főből áll. A két féléves kurzus 2020/2021-es tanévéhez 21 egyetem és több mint 2000 hallgató csatlakozott.

Ha úgy érzed, hogy tudásodat, szakértelmedet és tapasztalatodat szívesen átadnád a programban regisztrált hallgatóknak és az online oktatási platformon keresztül részt vennél projektötletük gondozásában, jelentkezz mentornak.

Amennyiben további információra van szükséged, nézd meg a mentori kézikönyvet, vagy látogass el a HSUP oldalára. Ha regisztrálsz a fenti linken, szeretnénk kérni, hogy ezt jelezd felénk is, így a jövőben még könnyebben tudunk ehhez hasonló témákban keresni.