Együtt keressük és mutatjuk meg a szakma kiválóságait

2022.06.24

Nem lehet eleget hangsúlyozni: olyan digitális fordulóponthoz érkezett az ország, amely pillanatot ki kell használni az előrelépéshez. Egy javaslatcsomagba foglaltuk össze azokat a területeket, amelyek stratégiai fontosságúak és amelyek fejlődéséhez szakemberekre, az ő ötleteikre és elhivatottságukra van szükség. 

Ezeket a projekteket közösen kell megtalálni és megmutatni a nagyközönségnek azért, hogy az ő erejükből, példájukból, a digitális és innovatív megoldásokhoz fűződő viszonyukból mindenki inspirálódhasson, tanulhasson. 

Az IVSZ idén immár 24. alkalommal ismeri el a hazai digitális ökoszisztéma legnagyszerűbb teljesítményeit. A Gyurós Tibor nevét viselő díjunkra 4 kategóriában keressük a jelölteket, amelyek az év menedzsere, az év innovációja, az év digitalizációs projektje, valamint a digitális oktatás nagykövete. 

Díjunkra bárki jelölhet és jelölhető, egészen 2022. július 24-ig.
A díjakat hagyományainkhoz híven a MENTA konferencián adjuk át Siófokon szeptemberben. 

Hozzánk hasonlóan más szakmai szervezetek is kiemelten foglalkoznak az informatikai szakemberek több fórumon való elismerésével, ezzel is felhívva a figyelmet a szakma és a jó példák jelentőségére. 

Az MVISZ (Magyarországi Vezető Informatikusok Szövetsége) is keresi az év informatikai vezetőjét, az év fiatal informatikai vezetőjét (35 év alatti pályázók), valamint az év informatikai biztonsági vezetőjét. A Projektmenedzsment Kiválóság Tábla pedig idén is meghirdette az év projektmenedzsere díjat a magyarországi projektmenedzsment szakma egy kiemelkedő szakemberének elismerésére. 

Ha van olyan személy, vállalkozás, vagy projekt, aki véleményed szerint megérdemelné az elismerést, küldd be a jelölésedet a díjakra, így elősegítve törekvéseinket.