Banki IT projektmenedzser kurzus – 15% kedvezménnyel

2020.03.05

Most 15%-os IVSZ tagi kedvezménnyel jelentkezhetsz a Budapest Institute of Banking banki IT projektmenedzser kurzusára.

Banki IT Projektmenedzser - IVSZ tagi kedvezménnyel

A képzés célja, hogy alapvető projekt-irányítási ismereteket adjon banki IT projektek megvalósításához, valamint a hallgatók használható gyakorlati tudást szerezzenek a projekt terjedelmének meghatározásához, a projekt működőképes megtervezéséhez, minőségi, határidő- és költségterv szerinti lebonyolításának menedzseléséhez.

A kurzus tartalma:

A képzés végigköveti egy hagyományos projekt életciklusát, a projekt irányításának szervezeti kereteit, eszközeit, a projekt kockázatainak kezelését és a projekt bevezetéséhez szükséges változáskezelési és kommunikációs feladatokat. A képzés a projekt menedzsmentelméleti megalapozásán túl esettanulmányokon keresztül, tapasztalt gyakorló szakemberek bevonásával ad a hallgatók kezébe a mindennapi munka során alkalmazható gyakorlati ismereteket.

Kiknek szól:

A képzést olyan szakembereknek szól, akik projektirodán, informatikai vagy bankszakmai, azaz back-office, üzleti területek, termékfejlesztés, kockázatkezelés területen dolgozóknak; IT rendszer-bevezetési projektfeladatok megoldásában szeretnének versenyképes tudást és gyakorlatot szerezni, esetleg ilyen területen szeretnének a jövőben elhelyezkedni.

További információért látogass el a Budapest Institute of Banking weboldalára!

Ha érdekel a kurzus és szeretnél jelentkezni, akkor a kedvezményt a pal.kata@bib-edu.hu email címen érvényesítheted.