Hírek

Szűrés

Kulcsszó

Találat: 10 hír (összesen 795 hír)

Digitális Témahét az iskolákban

2016.01.18

Idén először valósul meg a Digitális Témahét az iskolákban. A DTH keretében az intézmények egy kiválasztott témát dolgoznak fel digitális pedagógiai eszközökkel 2016. április 4-8. között.

25 éves az IVSZ – Laufer Tamás köszöntőlevele a tagoknak

2016.01.15

Együtt erősebbek, hangosabbak tudunk lenni, aki velünk tart, biztosan nyertese tud lenni a digitális transzformációnak.

Hogyan lehet vonzóbb a duális IT-képzés?

2015.12.31

A felsőfokú duális képzésekben jelenleg még nagyon kevesen veszek részt, különösen az informatika területén. A vállalatok és a felsőfokú képzés kapcsolatának erősítését célzó duális rendszer ugyanis nem attraktív a résztvevők számára. Jelen cikkben felvázoljuk a duális képzési rendszer főbb jellemzőit és bevezetésének eddigi eredményeit, illetve javaslatot teszünk az attraktivitás növelésére.

Ipari-intézményi összefogás a jobb mérnökképzésért

2015.12.18

Stratégiai együttműködési megállapodást kötött az IVSZ, az evoSoft és a Dunaújvárosi Főiskola a jövő mérnökgenerációinak fejlesztéséért.

Laufer Tamás: Húzóágazat az IKT szektor

2015.12.07

Laufer Tamás a hvg.hu-nak beszélt arról, milyen szerepe volt az ágazati szövetségnek az internetkonzultációban, mik a súlypontok most a szabályozási kérdésekben, vagy mi hajtja a szolgáltatás,- és szoftverexportot.

Vedd a kezedbe a jövődet, tanulj Közép- Európa egyik legjobb egyetemén a CEU-n!

2015.12.02

Ha érdekel a pénzügy és szeretnél az üzleti világ egyik kiemelkedő alakjává válni , akkor jelentkezz a februárban induló mesterképzesre (MSC in Finance) a Közép-európai Egyetemre.

Véget ért az InternetKon – az IVSZ javaslatai is bekerültek

2015.11.19

Az IVSZ hatásosan képviselte a szakmai és iparági érdekeket az internetről szóló konzultáción