Bemutatjuk új tagjainkat – Telemedicina, szoftverfejlesztés, legaltech

2023.02.09

Kulcsfontosságúnak tartjuk, hogy minél többen megismerjék a hazai digitalizálódó, vagy akár már digitalizált cégek szakmai munkáját, törekvéseit, ezért folyamatosan frissülő cikksorozatunkban bemutatjuk az IVSZ új tagvállalatait, tevékenységüket, céljaikat. Az új belépők által képviselt tudás, az ott dolgozó szakemberek tapasztalata olyan értékkel bír az IVSZ, annak tagvállalatai, sőt, az egész piac életében is, amit így minden szereplőnek érdemes ismerni, megismerni. 

 

DokiLab Kft  

A DokiApp egy telemedicina alkalmazás, amely a vállalatokat célzó digitális egészségügyi megoldások mellett lakossági szolgáltatásokat is kínál. Legfőbb funkciója az azonnali orvosi videóhívás, de az online rendelőikben számos más funkció is elérhető az egészségügy, a pszichológia, a dietetika és a gyógytorna területén. Folyamatosan bővülő egészségplatformukkal egyedi digitális juttatási csomagot biztosítanak a vállalatok számára, a lakosság pedig modern módon kezdheti meg egyénileg a gyógyulási folyamatot. A platform jelen pillanatban magyar, angol és ukrán nyelven érhető el. 

A DokiLab fejlesztése a telemedicina iparágban úttörőnek számít, a cég megoldásaival nem követni, hanem diktálni szeretné a trendet, így az ennek során megszerzett tudást és tapasztalatot szívesen osztják meg a szakmai közösséggel.  

Weboldal

Grape Solutions Zrt.

A Grape Solutions 2006-ban alakult, egyedi szoftverfejlesztéssel foglalkozó cég. MVM csoporttagként három irodával két országban vannak jelen, több mint 100 kollégával szolgálják ki a nagyvállalati, valamint az állami vállalatokat különböző szektorokból. 
Legfontosabb ügyfeleik közé tartozik az OTP, a MOL, a WizzAir, a Generali Biztosító, az MVM és annak tagvállalatai, az ELMŰ, a Magyar Nemzeti Bank, a CIG biztosító, a Citibank vagy a Sanofi. Az elektromobilitás az egyik kiemelt fejlesztési területük, ezért az sem meglepő, hogy 2020-ban a “Montu – powered by Mobiliti” elektromos autótöltési megoldásuk elnyerte az év applikációja különdíjat. 

Az IVSZ-re egy olyan aggregált fórumként tekintenek, amely közvetlen összeköttetést jelent számunkra partnereikkel, a szövetségünk által szerevezett eseményeken, rendezvényeken rengeteg új szakmai információhoz jutnak, illetve bekapcsolódhatnak olyan szakmai egyeztetésekbe, ahol a piac alakulását közelről szemlélve képesek lesznek hatékonyan és proaktívan reagálni az őket is érintő kihívásokra. 

Weboldal

SAID Kft.     

A SAID System Aided Innovations szakemberei a mesterséges intelligencia használatával teszik gyorsabbá és hatékonyabbá az ügyfelek üzletvitelét, működését, fejlesztéseit. LegalTech üzletáguk auditálja a szerződéskötési üzleti folyamatokat, javaslatot tesz innovatív eszközök bevezetésére, a HealthTech csoport a startupok piacra jutását segíti az ötlettől a megvalósításig, ami emellett tanácsadást nyújtanak az MI technológia engedélyeztetési, megfeleltetési körülményeiről, feltárják és javaslatot tesznek a megfelelő pénzügyi, jogi, üzletviteli, adózási konstrukció kialakítására.  

Az IVSZ tagvállalatai számára a fenti, a hazai piacon egyelőre kevésbé elismert iparágakban igyekeznek hozzájárulni ahhoz, hogy egyre elfogadottabbá váljon a kockázatokat helyesen kezelő, minden szabálynak megfelelő, transzparens technológia használata.  Ezen célok mentén szeretnének üzleti tevékenységükkel hozzájárulni a régió innovatív és a hazai digitális gazdaság fejlődéséhez. 

Weboldal