Bemutatjuk új tagjainkat – vállalatirányítási rendszerfejlesztés, jövőálló működés elősegítése, kockázatkezelés

2023.01.31

2023-ban is kulcsfontosságúnak tartjuk, hogy minél többen megismerjék a hazai digitalizálódó, vagy akár már digitalizált cégek szakmai munkáját, törekvéseit, ezért folyamatosan frissülő cikksorozatunkban szeretnénk bemutatni az IVSZ új tagvállalatait, tevékenységüket, céljaikat. Az új belépők által képviselt tudás, az ott dolgozó szakemberek tapasztalata olyan értékkel bír az IVSZ, annak tagvállalatai, sőt, az egész piac életében is, amit így minden szereplőnek érdemes ismerni, megismerni. 

 

Vision-Software Kft.  

A magyar tulajdonban lévő Vision-Software cégcsoport több mint 25 éve fejleszt vállalatirányítási és webáruházi rendszereket. A saját fejlesztésű, Octopus 8 Vállalatirányítási Rendszerük egy általános és szektorfüggetlen ügyviteli megoldás, amely a vállalkozások alapfolyamataitól kiindulva egészen a mérlegbeszámoló elkészítéséig biztosít hatékony számítógépes támogatást, extra tulajdonságként pedig beépített WMS-el és webáruházzal is rendelkezik. Ehhez kapcsolódóan tanácsadói és általános szakértői tevékenységet is nyújtanak. Szolgáltatásaik között szerepel a virtuális felhő szolgáltatás, a virtualizált szerverrendszerek tervezése, az SLA és rendszergazdai szolgáltatás. 

Az elmúlt 25 évben lehetőségük volt a hazai kkv-k igen széles körét megismerni, pontosan látják és tudják, hogy milyen napi problémákkal és kihívásokkal szembesülnek. Erős ügyfélkapcsolattal rendelkezik a cégcsoport, mély és analitikus elemzéseket végeznek ügyfeleik belső folyamatairól, így szeretnének ezen eredményeikkel és szakmai tapasztalatukkal hozzájárulni a gazdaság digitális átalakításához és a hazai digitális stratégia formálásához.

Weboldal

Future Now Kft. 

A Future-Now 2018-ban alakult, célja, hogy a szervezeteket támogassa a technológiai változások, az új trendek és a felhasználói és ügyféligények kihívásaiban, ezáltal jövőállóbbá tegye a működést. Elősegítik az innovációs kultúra megteremtését és stabilizálását. Az „I do – we do – you do” módszertan mentén új dobozos technológiákat vezettek be, ami mellett edukációs stratégiát és eszköztárat biztosítanak az ügyfeleknek. Főbb szolgáltatásaik között szerepel: piac-, és trendelemzés, online tréningek és konferenciák szervezése, cégfelmérés, karbonlábnyom analízis, fenntarthatósági tanácsadás, piaci illesztés stb. 

Küldetésük az edukáció erősítése a digitalizáció és az új technológiák terén, így IVSZ tagként szeretnék tudásukat megosztani a többi tagvállalattal, elsősorban az Összefogás a digitális Magyarországért! c. kiáltvány humán és kkv pillérei mentén. Csapatuk már számos innovációs/digitalizációs témájú edukációs tevékenységben működött közre tanácsadóként és gyártóként is (pl. EKKV.hu, K&H Surf Studio, Pénzmúzeum, Bay Zoltán Kutatóközpont). 

Weboldal

Valberg Nyrt.     

A Valberg Nyrt. csúcstechnológiás informatikai megoldásokat kínál ügyfeleinek, amelyek jellemzően ellenérdekelt – olykor ellenséges – piaci szereplők vagy személyek tevékenységéből fakadó kockázatok hatékony kezelését szolgálják. Kiterjedt nemzetközi partneri hálózatuk révén a legfejlettebb rendszerek bő választékát és kapcsolódó szolgáltatásokat – rendszer integráció és tanácsadás – kínálnak. Munkatársaik az elérhető rendszereket világszerte folyamatosan monitorozzák, és ügyfeleik speciális igényei szerint, a helyi viszonyokra adaptálva kínálják.  Leányvállalatuk az információ-technológiai, biztonságtechnikai és kriminalisztikai megoldások kereskedelmét, üzemeltetését, karbantartását és szervizét az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány követelményei szerint végzi, így a minőségbiztosítás területén az elvárható legmagasabb követelményeket teljesíti. 

Elsősorban az IVSZ-en belül is zajló szakmai munkában, együttműködési lehetőségekben, a gazdaságfejlesztési programokban, piacbővítésben és a digitális technológia folyamatos fejlődésének követésében keresik az együttműködést többi tagunkkal. 

Weboldal