Bemutatjuk új tagjainkat – Robotizáció, fulfillment, szoftverfejlesztés

2022.11.08

Kulcsfontosságúnak tartjuk, hogy minél többen megismerjék a hazai digitalizálódó, vagy akár már digitalizált cégek szakmai munkáját, törekvéseit, ezért egy folyamatosan frissülő cikksorozatban szeretnénk bemutatni az IVSZ új tagvállalatait, tevékenységüket, céljaikat. Az új belépők által képviselt tudás, az ott dolgozó szakemberek tapasztalata olyan értékkel bír az IVSZ, annak tagvállalatai, sőt, az egész piac életében is, amit így minden szereplőnek érdemes ismerni, megismerni. 

 

Boxy Logisztikai Zrt. 

A webáruházak, e-kereskedők raktári logisztikáját szolgálják ki robotizáltan és hibamentesen, valamint saját flottájukkal aznapi házhozszállítást biztosítanak, jelenleg Budapest és agglomerációja területén. Szolgáltatásuk akár 30-50% megtakarítást nyújt a saját, manuális raktári költségekhez képest. A legkisebb webáruházaknak is elérhető, havi 100 rendeléstől a milliós rendelésszámig. Olyan technológiát biztosítanak a fulfillment központukban, amely eddig csak a világ legnagyobb e-kereskedelmi cégei számára volt elérhető.  

Fiatal, ám annál ambíciózusabb cégként fontos számukra, hogy aktív résztvevői lehessenek a digitális gazdaságnak, e-kereskedő ügyfeleiket növekedésben és exporttevékenységükben hatékonyan segítsék. Részt kívánnak venni a digitális gazdaság érdeképviseletében minél aktívabban, így csatlakoztak a számukra is releváns munkacsoportjainkhoz, megjelennek rendezvényeinken. 

Weboldal

CodeVision Informatikai Kft.   

14 év egyedi szoftverfejlesztési tapasztalatát a legmodernebb technológiákkal ötvözve, jövőálló digitális megoldásaival teremtenek maradandó üzleti értéket ügyfeleik számára.  IT tanácsadó és fejlesztő partnerként hisznek abban, hogy ügyfeleikkel proaktívan együtt gondolkodva olyan fenntartható digitális megoldásokat teremtenek számukra, amellyel további versenyelőnyre tehetnek szert. Együttműködéseikben hatékonyan ötvözik több mint 10 éves iparági tapasztalatukat, az innováció és az agilitás együttesét, legyen szó egy egyedi vállalati adminisztrációs rendszer folyamatoptimalizációjáról, egy mobil alkalmazás nyújtotta ügyfélélmény megtervezéséről vagy egy márkamegjelenést támogató digitális ökoszisztéma megvalósításáról.  

Az elmúlt évek törekvései és nyilatkozatai láttán úgy ítélték meg, hogy az IVSZ látja el a szakmai tömörítő és érdekképviseleti szerepet Magyarországon, így fontosnak tartották, hogy csatlakozzanak hozzánk. Szakmától függetlenül hisznek abban, hogy a jó partneri együttműködések és az érdekképviselet kulcsfontosságú szerepet játszik abban, hogy válaszokat adhassunk az iparágunkat érintő belföldi és külföldről érkező kihívásokra. 

Weboldal

HeroBot Kft.   

Csapatuk elsősorban üzleti folyamatok RPA alapú automatizációjával foglalkozik. Partnereiket az üzleti folyamataik újraszervezésétől kezdve az automatizációs igényfelmérésen át a robotok fejlesztésével és üzemeltetésével bezárólag támogatják.  Kollégáik magas szinten alkalmazzák a vezető RPA platformokat automatizációs projektjeikben. Működésük projekt/program alapú, szükség szerint segítenek felépíteni a partner saját RPA kompetenciáját (képzés, coaching), kialakítják az RPA irányítási modelljét is. 

Szívesen képviselnék az RPA (Robotic Process Automation) technológia alapú automatizálás legjobb gyakorlatait, támogatást nyújtanának szabályozások, szakértői anyagok kialakításában. Szeretnének partner- és ügyfélkapcsolatokat kialakítani, a folyamati automatizáció témáját országos szinten előmozdítani.   

Weboldal