Bemutatjuk új tagjainkat – szoftverfejlesztés, valóság digitalizálás, IT biztonság, szoftverdisztribúció

2022.12.09

Kulcsfontosságúnak tartjuk, hogy minél többen megismerjék a hazai digitalizálódó, vagy akár már digitalizált cégek szakmai munkáját, törekvéseit, ezért egy folyamatosan frissülő cikksorozatban szeretnénk bemutatni az IVSZ új tagvállalatait, tevékenységüket, céljaikat. Az új belépők által képviselt tudás, az ott dolgozó szakemberek tapasztalata olyan értékkel bír az IVSZ, annak tagvállalatai, sőt, az egész piac életében is, amit így minden szereplőnek érdemes ismerni, megismerni. 

 

L – Mobile Hungary Kft.

Az L-mobile 250 fős német szoftverfejlesztő cég magyarországi tagvállalataként 15 éve mobil alkalmazásokat, raktári és gyártási folyamatok digitalizációjához fejleszt és forgalmaz szoftver és hardver megoldásokat. MES, APS, WMS, megoldásaik mellett pick by light, yard management rendszereket telepítenek, valamint olyan gyártási és raktári digitalizációs megoldásokat fejlesztenek, amelyek klasszikus ipar 4.0-s területeket fednek le.  

IVSZ tagságuk segíthet megismerni a trendeket, partnercégeket találni a megfelelő szakterületeikre. A piaci információk, best practice tapasztalatok pedig könnyebben hozzáférhetőkké és megoszthatóvá válnak. 

Weboldal

Scanpix Electric Kft.  

A valóság digitalizálásának (reality capture) szakértői. Az olyan kapcsolódó 3D technológiák képezik kompetenciáikat többek közt, mint a lézer szkennelés (Lidar), a 3D fotózás, a fotogrammetria, valamint az ehhez kapcsolódó szoftveres munkafolyamatok (pl. pontfelhő regisztrálás, 3D modell készítés).  Olyan új megoldások szolgáltatói, mint a mérnöki modellezés (reverse engineering), a scan-to-BIM (épület modell), a kiterjesztett és virtuális valóság bemutatók (AR/VR), és a virtuális boltok. Viszonteladóként a digitális felmérésekhez szükséges hardver rajtuk keresztül is megvásárolható.  

Cégük egyik fő víziója a digitális átállás segítése, amely az IVSZ fő céljai között is szerepel.  Az IVSZ tagságot az épületek digitalizálásával kapcsolatos munkában segítik. 

Weboldal

ACPM IT Zrt.    

Magyar tulajdonú, az IT tanácsadási területen elsősorban az IT biztonságra specializálódott cég. Munkájuk során kiemelt figyelmet fordítanak a technológiai fejlődés biztonsági kockázatainak csökkentésére, továbbá számos országban jelen vannak, hogy mindenhol a lehető legaktuálisabb és legmagasabb minőségű tanácsadási szolgáltatásokat nyújthassák globális partnereik számára is.  Informatikai szakértőik több éves fejlesztői, üzemeltetési és IT biztonsági tapasztalattal, valamint többen hazai és nemzetközi képesítésekkel rendelkeznek.  

Elsősorban szeretnék az IVSZ-en belül fejleszteni a kibervédelemmel kapcsolatos területet, illetve folyamatos célkitűzésük a nemzetközi terjeszkedés, ezáltal belépésük szervezetünkbe egy jó lehetőség olyan magyar informatikai vállalatokkal kapcsolatba kerülni, amelyek nemzetközi tevékenységet folytatnak, vagy szeretnének folytatni.  

Weboldal

Prianto Hungary     

Vezető nagyvállalati IT megoldásokra fókuszáló értéknövelt szoftverdisztribútor. Cégük viszonteladói és rendszerintegrátori partnerhálózatán keresztül biztosítja az optimális végfelhasználói élményt innovatív piacvezető szoftvertechnológiákkal az IT biztonság, a digitális transzformáció, a felhőbővítés, illetve a hatékony IT menedzsment eléréséhez. Magas árrést, innovatív szoftvermegoldásokat, képzést, valamint a szoftverlicencbeszerzéshez és -implementáláshoz gyors, precíz támogatást kínálnak kompetenciaközpontjuk révén, partnereiket testreszabott üzletbővítési és -növekedési stratégiákkal segítik.  

Céljuk egy olyan proaktív partneri ökoszisztéma kialakítása, ahol az újgenerációs technológiáink mellett a tudástranszfer és IT innováció a tevékenységük középpontjában van, ezzel hozzájárulva a hazai és regionális egyes iparágak fejlődéséhez az IT biztonság és digitalizáció terén. Viszonteladóik és partnereik az újgenerációs megoldásaik és saját tudásuk révén hozzájárulnak egy fejlett digitális társadalom létrehozásához, a digitális gazdaság fejlődéséhez. Olyan tudással, tapasztalattal és innovatív megoldásokkal rendelkeznek idehaza és világszinten, amelyek megosztása hasznos lehet az IVSZ közösség számára.   

Weboldal