Bemutatjuk új tagjainkat – Földrészlet online értékbecslése, empatikus ügyfélélmény, komplex fejlesztés, 5G és energetika

2023.03.07

Kulcsfontosságúnak tartjuk, hogy minél többen megismerjék a hazai digitalizálódó, vagy akár már digitalizált cégek szakmai munkáját, törekvéseit, ezért hónapról hónapra megjelenő cikksorozatunkban bemutatjuk az IVSZ új tagvállalatait, tevékenységüket, céljaikat. Az új belépők által képviselt tudás, az ott dolgozó szakemberek tapasztalata olyan értékkel bír az IVSZ, annak tagvállalatai, sőt, az egész piac életében is, amit így minden szereplőnek érdemes ismerni, megismerni.

 

Agrotax Kft.   

A cég fő tevékenysége és szolgáltatása egy digitális alapú, algoritmizált és automatizált, de szakértői felügyelettel működő online értékbecslés. Szoftverük tematikus adatbázisok összekapcsolásából és a digitális helyszíni szemléből lekérdezett paraméterek elemzéséből határozza meg egy-egy földrészlet becsült – a település többi földjéhez viszonyított – értékét, egyben megmutatva, hogy az előnyös tulajdonságok milyen mértékű eltérést indokolhatnak a helyben szokásos értéktől. E tevékenységük szerződött partnerei a Lechner Tudásközpont és az Agrártudományi Kutatóközpont Talajtani Intézet (ATK TAKI). A társaság tagja a Magyar Ingatlanszövetségnek (MAISZ) és igazságügyi szakértői irodaként (termőföld értékbecslés szakterületen) az igazságügyi szakértő munkatársuk tagja a kamarának (MISZK).  

Az IVSZ-szel és annak tagjaival közösen sikerrel megújítható az értékbecslői piac, így valódi információkkal láthatók el pl. a földpiaci szereplők, a pénzintézetek, a jegyzők, a közjegyzők, az adóhatóság stb. 

Weboldal

Genesys Cloud Services Hungary Kft.

A Genesys egy multinacionális vállalat, amely több mint 6000 alkalmazottal, a világ több mint 100 országában van jelen. Termékeivel vezető szerepet tölt be a felhő alapú ügyfélkapcsolati rendszerek területén, fő céljának az empátián alapuló ügyfélélményt tűzte ki (Experience as a Service). Magyarországon a magas szintű kutatás-fejlesztésre fókuszáló, ún. Site of Excellence létrehozása a cél, ahol a cég jövőjét meghatározó, mesterséges intelligencián alapuló felhőszolgáltatásait fejlesztik. Céljuk, hogy működésüket, az ügyfelekkel és alkalmazottakkal való kapcsolatukat az empátia jellemezze. Magyarországi leányvállalatuk 2021-ben alakult azzal a céllal, hogy egy alapvetően kutatás-fejlesztéssel foglalkozó részleg jöjjön létre, alapozva a magyar szoftverfejlesztő mérnökök elismert képességeire.  

A cég számára épp olyan fontos a digitalizáció, a digitális gazdasági fejlődés előmozdítása, mint az IVSZ-nek és tagjainak. Fontosnak tartják a foglalkoztatást, a hazai informatikushiány enyhítését és az innováció, valamint technológiai fókusz erősítését. 

Weboldal

NextVal Kft.    

A NextVal Kft. egyedi szoftverfejlesztéssel foglalkozó, magyar magánszemélyek által tulajdonolt IT vállalkozás. Elsősorban a legújabb technológiákat felhasználó, nagyméretű, komplex fejlesztési feladatokat látnak el Java, Spring Framework, Camunda WFE, NodeJS, Angular, React, Kotlin, Kubernetes, Rancher, K3S környezetekben. Jelentős erőforrásokkal rendelkeznek a mesterséges intelligencia felhasználására, matematikai modellezésekre, hálózati biztonsági megoldások készítésére, automatizációk kivitelezésére. Rendelkeznek tervezési és kivitelezési tapasztalatokkal egyaránt – a fejlesztési feladatokat az igények felmérésétől az átadásig teljeskörűen képesek elvégezni.  

Meglátásuk szerint egy olyan közeget találtak az IVSZ-ben, amely szakmai és gazdasági szempontból is megfelelő minőségű: szeretnék még inkább megismerni a szegmens többi résztvevőjét, részt vállalnak a szakmai munkában, partneri kapcsolatokat alakítanak ki.  

Weboldal

Rubin Informatikai Zrt. 

A Rubin Informatikai Zrt. komplex IT megoldásokat szállít telekommunikációs és energetikai partnerei számára. Megoldásaikat főleg nagyvállalatok használják, amelyeknél a komplex infrastruktúra-üzemeltetés, valamint az energiafogyasztás kritikus tényezők. Integrált rendszereik hozzájárulnak a hatékonyságnöveléshez és a környezettudatos működéshez. Szoftvermegoldásaik és saját fejlesztésű hardvereszközeik felügyelik a különböző hálózati infrastruktúrákat, bővítik a felügyeleti berendezések funkcióit. Innovációik hozzájárulnak az optimális működéshez az energiamenedzsmenttől a tesztautomatizálásig. Egyéb, a távközlési szolgáltatóknál fejlesztett, rendszereik (pl. DOMINO, PULSE) kiemelt jelentőségűek, pl. néhány hónap előkészítés után a múlt hónapban megkezdték az 5GSA CHF modul fejlesztését egyik partnerüknél.  

Az IT iparágon belül egyre inkább előtérbe kerülő 5G és energetika terén óriási szakmai tapasztalattal és tudással rendelkeznek. Az IVSZ ezeken a területeken folyó műhelymunkájába való bekapcsolódással segítenék többi tagvállalatunkat.   

Weboldal