Bemutatjuk új tagjainkat – digitális bank, globális IT, szoftver- és mobilfejlesztés

2023.08.24

Az elmúlt hónapokban tovább bővült az IVSZ tagsága, akiket a szokásos módon, fő tevékenységeikre és céljaikra fókuszálva mutatunk be. Elengedhetetlennek tartjuk, hogy minél többen megismerjék a hazai digitalizálódó, vagy akár már digitalizált cégek szakmai munkáját, törekvéseit. Az új belépők által képviselt tudás, az ott dolgozó szakemberek tapasztalata olyan értékkel bír az IVSZ, annak tagvállalatai, sőt, az egész piac életében is, amit így minden szereplőnek érdemes megismerni.  

 

Citibank 

A Citibank kereskedelmi üzletága globális szinten jelentős szereplő a pénzügyi piacon, hiszen jelenleg több mint 100 országban van jelen és 140 devizában végzi tranzakcióit. A világ 20 legnagyobb bankja közé tartozik, és egyik vezető globális bankként ismert.
A digitális vállalkozások kiemelt stratégiai fontosságúak a Citibank számára, mivel a bank egyedülálló és innovatív fizetési megoldásokkal rendelkezik, amelyek versenyelőnyt biztosítanak a banki szolgáltatások terén: ilyenek például a virtuális számlák és virtuális kártyák, amelyek modern és rugalmas pénzügyi eszközök az ügyfelek számára.

A Citibank folyamatosan törekszik az innovációra és a digitális átalakulásra, hogy ügyfelei számára még hatékonyabb és gyorsabb pénzügyi megoldásokat kínáljon, valamint, hogy az IVSZ-szel közösen új lehetőségeket teremtsen a digitális banki szolgáltatások fejlesztésében. Szövetségünkhöz való csatlakozásukat több motiváció vezérelte. Egyrészt a technológiai fejlődés és innováció elősegítése, másrészt a kapcsolatépítés és hálózatépítés a szektor más szereplőivel, illetve a piacon lévő legújabb trendekkel és megoldásokkal való naprakész informálódás, az üzleti lehetőségek bővítése, a közös projektekben való együttműködés, a szakmai tapasztalatok és a tudás megosztása, valamint a digitális átalakulás és az innováció felgyorsítása. 

Weboldal

Accenture 

Az Accenture egy globális IT-szolgáltató vállalat, amely üzleti- és stratégiai tanácsadást, szakértői digitális- és technológiai megoldásokat, valamint outsourcing tevékenységeket kínál több mint 7000 ügyfelének világszerte. Egyedülállóan hangolja össze és egyesíti a több mint 40 iparágat átfogó páratlan tapasztalatát és egyedi képességeit, amelynek révén vezető szerepet tölt be a digitalizáció, a felhő alapú technológiák és a biztonság terén. Ügyfeleik között megtalálhatók bankok, high-tech vállalatok, mobiltelefon-szolgáltatók, gépjárműgyártók, sörfőzdék, energiaipari cégek. Magyarországon több, mint 400 elsőrangú tanácsadó, mérnök és informatikus kollégával dolgoznak két irodában Budapesten, 3 üzletágban (Accenture Strategy & Consulting; Accenture Technology; Accenture Industry X).   

Minden vállalat nagymértékben támaszkodik a technológiai fejlesztésekre, ezért az ő megoldásaik is arra fókuszálnak, hogy hogyan lehet egy vállalatot minél sikeresebbé tenni a megfelelő technológiák használatával. Így az IVSZ-re egy olyan platformként tekintenek, amely közvetlen összeköttetést jelenthet számukra partnereikkel, a szövetségünk által szervezett eseményeken, rendezvényeken rengeteg új szakmai információhoz és kapcsolathoz juthatnak, illetve bekapcsolódhatnak munkacsoportjaink munkájába, pl. Információ- és Kiberbiztonság Munkacsoport.

Weboldal

Udemx Kft.   

Egyedi szoftver és mobil fejlesztéssel, valamint üzemeltetéssel és környezet kiépítéssel foglalkozó vállalat a UDEMX. Alkalmazott nyelveik: Java, Kotlin, .NET C#, PHP, NodeJS.  Legfőképp B2B megoldásokat szállítanak, de építenek a DevOps csapatukkal privát cloud környezeteket Kubernetessel is. Jelentősebb és régi partnerségeik között megtalálható a TEVA Gyógyszergyártó, az Országos Bírósági Hivatal (OBH), az EPS Global Zrt. (EXIM Bank). Jelenleg Magyarországra, Európára és a kínai piacra koncentrálnak. Saját fejlesztésük a Stafétapp, amely az UltraBalaton, az Ultra Tisza-tó, az Ultra Lupa-tó és az Ultrabalaton Trail futóversenyek hivatalos és kizárólagos mobil applikációja. 

IVSZ-hez való csatlakozásukkal további partnerségi kapcsolatokat szeretnének kiépíteni, valamint a munkacsoporti munkában való részvétellel hozzájárulni tagvállalataink digitális megoldásainak fejlesztéséhez.

Weboldal